BERBEC 21.03-20.04: Vi se intampla ceva diferit decat ati anticipat si va poate atrage interesul pentru viitor. Poate fi vorba de ceva cu totul nou sau poate avea legatura cu lucruri ce s-au intamplat in viata dumneavoastra in ultimii ani.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile se pare ca aveti multe de spus dar e mai bine sa va ganditi de doua ori inainte de a deschide gura. Va poate parea rau daca veti jigni pe cineva fara intentie. E mai bine sa acceptati si opinia celorlalti.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti in elementul dumneavoastra in aceasta saptamana si va veti implica mult in relatiile cu altii. Veti fi coplesiti de atatea evenimente. In weekend faceti cunostinta cu cineva mai special, mai iesit din tipare. Se poate lega o relatie serioasa.

RAC 22.06-21.07: Veti avea ocazia sa realizati care este pozitia dumneavoastra in societate si veti face totul sa aratati lumii din jur de ce sunteti in stare. Aveti multe de discutat cu familia si se pare ca ajungeti la o intelegere, mai ales in ceea ce priveste o mostenire.

LEU 22.07-22.08: Sunteti intr-o forma excelenta si se pare ca va simtiti atrasi de sufletul care va sta alaturi. Mai mult ca oricand vreti sa-i demonstrati ca se poate sa fiti muuuult mai iubitori. Decideti insa intai ce vreti sa faceti in continuare si apoi pronuntati-va.

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru a obtine avantajul dorit va trebui sa lasati garda jos. Nu mai enervati cu insistentele si veti castiga mai mult. Veti avea ocazia sa observati daca persoana iubita, este intr-adevar, rabdatoare. Priviti situatia in ansamblu, nu doar in detaliu.

BALANTA 23.09-22.10: Va este dificil sa va organizati si sa luati decizii. Aveti multe planuri de indeplinit si nicio cale nu vi se pare cea potrivita. Lasati-i si pe altii sa va ajute si veti observa ca totul merge struna. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Puteti avea mai multe ocazii de distractie si stare de bine decat ati avut pana acum. Se pare ca viata incepe sa se miste alert. Fiti atenti cat cheltuiti, altfel puteti pierde echilibrul financiar.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti intr-o dispozitie de zile mari si se pare ca va vindeti ideile suficient de scump ca sa va permiteti luxul unei mici vacante. Inca va mai framanta ceva ganduri si se pare ca lucrurile se clarifica mai tarziu. Aveti rabdare.

CAPRICORN 22.12-19.01: Acum puteti sa puneti oricat de multe intrebari doriti ca sa aflati raspunsurile mult asteptate. Parcurgeti o perioada cu multe framantari, de la cele familiale, financiare si de dragoste, si nu va multumesc doar raspunsurile in raspar. Fiti rabdatori cu toti!

VARSATOR 20.01-18.02: Trebuie sa va ganditi acum si la propriile nevoi personale pe care le-ati cam neglijat. Familia va poate intelege, chiar daca ii priviti cu suspiciune. In weekend, petreceti alaturi de cei mai buni prieteni.

PESTI 19.02-20.03: Relatiile cu cei din jur sunt cheia bunei dispozitii. Izolarea nu va face bine, chiar daca simtiti nevoia din ce in ce mai des sa va retrageti si sa meditati la probleme. Uneori, cand va impartasiti gandurile cu ceilalti pot sosi rapid si solutiile.