www.evzmonden.ro informeaza: Alice Peneaca a cedat si a spus adevarul despre divort. Desi se intelegeau perfect si se iubeau nebuneste, casnicia dintre Bobby Paunescu si Alice Peneac s-a terminat definitiv pe 10 decembrie.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru protv.ro, Alice Peneaca a facut cateva precizari legate de divortul sau de cunoscutul regizor.
Suntem separati de mai bine de un an si jumatate, insa pe data de 10 decembrie a avut loc divortul. Am divortat la tribunal, a fost si el de acord cu divortul. Nu am niciun regret, este o experienta din care am invatat foarte multe lucruri si sper ca pe viitor sa iau decizii mai bune! Nu exista prietenie, insa exista respect, din partea mea, a explicat modelul.
Modelul a vorbit despre casatoria cu fostul sot, pe care a descris-o ca fiind nepotrivire de caracter: Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de alta parte am realizat ca dragostea de sine este mult mai importanta!.
Avand in vedere ca suntem separati de foarte mult timp, consider ca sunt foarte bine acum si ma simt bine! Sunt fericita si imi doresc sa intalnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu, a incheiat Alice.