BERBEC 21.03-20.04: Faceti tot ce va sta in putere sa va largiti orizonturile si sa intrati in legatura cu lucruri care depasesc domeniul dumneavoastra de activitate. Vreti sa fiti Maestrii Universului! La sfarsitul saptamanii asteptati o surpriza.

TAUR 21.04-21.05: Exista multa activitate in sectorul finantelor. Poate fi vorba despre o mostenire, bani primiti inapoi de la stat sau posibilitatea de a obtine cu usurinta un imprumut mai consistent de la o institutie bancara. La locul de munca sunt sanse sa castigati mai multi bani.

GEMENI 22.05-21.06: Continuati sa puneti accentul pe parteneriate. Veti socializa mai mult ca de obicei si este posibil sa va implicati in rezolvarea unei probleme a unui fost partener sau prieten. Perioada este prielnica reincarcarii bateriilor, asa ca odihniti-va mai mult!

RAC 22.06-21.07: Inca va mai doriti sa fiti mai eficienti si sa va organizati mai mult. Ocupati-va intai de sarcinile zilnice, apoi veti rezolva restul mult mai usor. S-ar putea sa trebuiasca sa lucrati conform dorintelor altcuiva. Succes!

LEU 22.07-22.08: Abia acum veti realiza cat de multa dragoste este in jurul dumneavoastra. Pana acum se pare ca nu ati luat in seama tot felul de semnale primite de la perechea de acasa. S-ar putea sa vi se para ciudat, dar frumusetea sta in ochii privitorului.

FECIOARA 23.08-22.09: Trebuie sa fiti mai rabdator cu ceilalti, mai ales ca in ultima vreme i-ati considerat un pic cam prea enervanti. Tocmai nerabdarea va grabeste sa judecati dupa aparente. Nu este cazul sa-i apostrofati pe cei din jur fara motiv.

BALANTA 23.09-22.10: Va bucurati de clipele petrecute langa cativa prieteni pe care nu i-ati mai vazut de ceva vreme. Calatoriile scurte sunt inevitabile. Va mandriti cu ceea ce faceti si veti primi curand o rasplata mult asteptata.

SCORPION 23.10-21.11: Accentul se pune din ce in ce mai mult pe bani. Intrati intr-o perioada de cateva luni in care veti deveni mai bogati. Insa va trebui sa nu faceti nimic din ce veti regreta mai tarziu. S-ar putea sa intrati in concurenta cu cineva.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se mentine haosul din jurul casei, mai ales datorita renovarilor, a unor miscari rezidentiale sau a vizitelor unor oaspeti. Un lucru este sigur: va bucurati de compania unor prieteni, iar relatiile vor fi pline de afectiune.

CAPRICORN 22.12-19.01: Vreti sa va ascundeti de ceva. Preferati sa lucrati singuri pentru a cerceta. Succesul este rasunator si veti prinde curaj sa va avantati in noi proiecte. Aveti si cateva circumstante favorabile pentru discutiile cu sefii.

VARSATOR 20.01-18.02: Prieteni din trecut intra in contact cu dumneavoastra in aceste zile. Oamenii vor apela la sfaturile intelepte pe care le puteti da. In weekend, va avantati la cumparaturi pentru toti cei dragi. Fiti prevazatori cu cheltuielile excesive.

PESTI 19.02-20.03: Aveti suficienta energie pentru a finaliza o multime de proiecte incepute. Ceva neasteptat se va ivi vineri. Un dar si o favoare de la cineva va vor insenina sfarsitul de saptamana.