Saptamana 12-18 noiembrie este cea mai importanta din acest an! Axa Destinului se schimba si toate zodiile sunt influentate. In plus, planeta Marte intra in zodia Pesti, Venus revine la mersul direct in zodia Balanta, iar Mercur isi incepe tranzitul retrograd in zodia Sagetator. Din punct de vedere astrologic, prima parte a saptamanii nu va fi marcata de evenimente foarte importante. Dar cel mai important eveniment al saptamanii va fi schimbarea Axei Destinului: in weekend, Nodul Nord va intra in zodia Rac, iar Nodul Sud va intra in zodia Capricorn.

LUNI, 12 NOIEMBRIE 2018

Luna se va afla in zodia Capricorn, alaturi de planeta Transformarii (Pluton) si de planeta Responsabilitatii (Saturn) si va fi in armonie cu Soarele aflat in zodia Scorpion. Contextul astral ii va favoriza pe cei care sunt foarte punctuali si responsabili, respecta cu strictete ierarhiile si regulamentele, se concentreaza pe adevaratele prioritati si…muncesc foarte mult.
Capricornul este o zodie care cere foarte munca, seriozitate si responsabilitate pentru atingerea obiectivelor sau indeplinirea dorintelor.

MARTI, 13 NOIEMBRIE 2018

Marti seara, Luna va intra in zodia Varsator unde va ramane pana in noaptea de joi spre vineri, alaturi de planeta Marte si va forma aspecte armonioase cu planetele Jupiter si Mercur din Sagetator, dar si cu Uranus, aflat in Berbec. Aceste aspecte pot aduce oportunitati nesperate pentru cei care isi pun in valoare creativitatea si originalitatea, pentru cei care lucreaza pe cont propriu si pentru cei care sunt interesati de studii si de calatorii. Ziua de marti este potrivita si pentru rezolvarea unor probleme ce tin de acte sau de relatia cu autoritatile, pentru stabilirea unor noi strategii la locul de munca sau in viata personala.

MIERCURI 14 SI JOI 15 NOIEMBRIE 2018

Aceste zile vor fi potrivite pentru negocieri, pentru socializare si comunicare, pentru studiu si calatorii. Vor fi, de asemenea, zile foarte bune pentru (re)descoperirea talentului personal care poate aduce schimbari importante in cariera sau pentru transformarea unui hobby in afacere.

VINERI, 16 NOIEMBRIE 2018

Vineri, Marte va intra in zodia Pesti si va acentua interesul pentru spiritualitate si pentru binele comun si va favoriza generozitatea concreta, implicarea in actiuni caritabile sau in lupta pentru un ideal sau pentru o cauza anume. Dar Marte in Pesti poate aduce si tensiuni in cupluri sau in colaborarile profesionale pentru ca va intensifica sensibilitatea si tendinta de a reactiona emotional. Tot vineri, 16 noiembrie, planeta Iubirii si Armoniei, Venus, va reveni la mersul direct in Balanta, zodia Parteneriatelor. Iar asta este o veste buna si pentru cupluri, dar si pentru cei singuri! Dragostea va pluti in aer si multe persoane vor avea (mai mult) noroc in dragoste.

SAMBATA, 17 NOIEMBRIE 2018

Sambata dimineata, planeta Mercur isi va incepe tranzitul retrograd in zodia Sagetator si va reveni la mersul direct in ziua de 6 decembrie. Dar cel mai important eveniment al saptamanii va fi schimbarea Axei Destinului: in weekend, Nodul Nord va intra in zodia Rac, iar Nodul Sud va intra in zodia Capricorn. In plan general, Axa Destinului pe segmentele zodiacale Rac si Capricorn va pune accent pe responsabilitatile pe care le avem in familie sau fata de familie, dar si fata de comunitate, tara, valori si traditii. In acelasi timp, va accentua dorinta de succes in cariera si va pune pret pe munca, responsabilitate si seriozitate. In plan personal, schimbarea Axei Destinului va activa karma proprie in anumite sectoare ale vietii, in functie de harta astrala individuala (astrograma).

Sursa: oanahoroscop.com.