Fireworks Public Relations organizeaza in perioada 2-3 noiembrie 2018 la Capital Plaza Hotel Bucuresti, prima Conventie Internationala care se adreseaza terapeutilor, psiho-pedagogilor si psihologilor din Romania specializati in tulburari de dezvoltare ale copiilor si tinerilor cu TSA.
Autismul este cea mai grava forma a manifestarii anomaliilor in dezvoltarea individului, care afecteaza abilitatea omului de a intra in contact cu ceilalti, caracterizandu-se printr-o dificultate extrema de a raspunde la contactele sociale si de a comunica - sursa: https://www.autismspeaks.org/.
La eveniment sunt asteptati peste 200 de terapeuti, iar in cadrul celor doua zile de lucrari si workshopuri, vor fi prezentate cele mai noi terapii de recuperare: terapia 3C, piano-therapy, terapia asistata de animale si alte terapii inovatoare.
Printre speakerii invitati la eveniment se numara si reprezentanti ai Autism Research Institute, Autism Speaks si National Institute of Menthal Health USA.
Participarea este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania. Se acorda 10 Puncte COPSI/COR.
La finalul evenimentului Asociatia Kinetobebe va acorda trei abonamente kinetotetapie iar Sabina's Dream Foundation 3 burse de terapie ABA pentru Asociatia Zambeste din Nou.
De asemenea, Editura Cartea in Culori va organiza, sambata 03.11.2018, la orele 13.00, o tombola unde va oferi premii participantilor la eveniment constand in carti pentru specialistii in terapie ABA.

RE-THINK | SPEAKERI

Vor fi doua zile de prezentari, workshop-uri, expozitii interactive si networking.
Vorbitorii principali sunt specialisti care au contribuit in mod semnificativ la intelegerea autismului si au incurajat o mai buna calitate a vietii persoanelor cu autism. Intentionam sa impartasim cunostinte si experiente de ultima generatie care vor face posibil progresul catre o societate incluziva pentru persoanele cu autism.