ADEVARUL: 6 Feti-Frumosi, 6 Zmei: Cei mai rai barbati dupa zodie
Dupa ce femeile au fost puse la zid in functie de zodie, a venit randul barbatilor sa fie catalogati dupa felul in care astrele le influenteaza personalitatea si caracterul.

BARBATUL PESTI INOATA IN ALCOOL

Indragostit de propria-i persoana, barbatul Pesti a invatat de timpuriu sa se strecoare in patul si-n inimile femeilor, pe care le raneste uneori doar sa-si ascuta dintii de piranha, potrivit site-ului zodiace.ro. Este un mincinos innascut cu tendinte auto-distructive si alcoolice. Unii dintre ei incep sa munceasca destul de devreme in viata, dar ideea altor barbati de a face avere e centrata pe a castiga la loto. Are o mie de fete si traieste intr-o lume fantezista. E intotdeauna victima, indiferent de circumstante. Pe de alta parte, barbatul Pesti este extrem de romantic si are un farmec hipnotic. Este intuitiv, intelegator si milos.

POSESIVITATEA FARA MARGINI A BARBATULUI TAUR

Nu ii acorda foarte multa atentie femeii de langa el, pe care va incerca sa o controleze in cele mai mici detalii. O sa ii aleaga hainele si prietenii si o sa ii critice parerile. E foarte bine ancorat in fixismele si prejudecatile lui si nu se schimba cu una, cu doua. Gelos, posesiv obsesiv si razbunator, se va folosi de orice detaliu din trecut impotriva ta. Totusi, barbatul Taur este rabdator, prudent si perseverent. Are un farmec timid si nevoi simple, precum un camin, o femeie buna si copii. Este un adevarat maratonist in pat.

BARBATUL CAPRICORN VREA SUPUNERE OARBA

In capul lui, femeia trebuie sa fie supusa, asa ca o sa-si arate foarte rar sentimentele fata de consoarta. Are o atitudine rigida in dragoste ca si in toate celelalte aspecte ale vietii. E condescendent, orb si surd la sentimentele oricui altcuiva in afara de el si o sa ajunga in varf prin orice mijloc. Un exemplu concludent este Al Capone. Cu toate acestea, barbatul Capricorn este puternic si de nadejde. Desi timid, se poarta ca un gentleman si probabil ca are afacerea lui personala, este foarte manierat si pare putin demodat. Se imbraca impecabil indiferent de venituri.

BARBATUL GEMENI, PETRECARETUL AROGANT

Un afemeiat cu limba dulce, barbatul Gemeni este innebunit dupa petreceri si se afla in permanenta in cautarea urmatoarei victime. E rece si calculat, arivist si gata sa ceara o femeie in casatorie la prima intalnire daca adulmeca bani. Adevarata si singura lui pasiune este sa fie distrat de cineva si nu e persoana potrivita pentru o relatie serioasa. Adora sa umileasca oamenii, dar nu oricum, ci cu spectatori. Barbatul nascut sub semnul Gemenilor are insa un farmec aparte. Este irezistibil, haios, independent si un povestitor desavarsit.

BARBATUL FECIOARA LOVESTE PRIN CRITICI

Viata alaturi de el este ca atunci cand esti impins in mijlocul soselei aglomerate, desi nu voiai sa o traversezi. Are o atitudine superioara si planuri pentru imbunatatirea oricarui lucru in afara de purtarea lui. Cand vine vorba de gasit nod in papura, e nemilos. Talentul lui de conversatie consta intr-o lunga serie de critici adresate intregii audiente. Nu ii plac confruntarile si sa fie contrazis. Nevrotic, vesnic nemultumit si egoist, scenele emotionale il panicheaza pentru ca se teme sa nu piarda controlul. Nu este romantic. Totusi, nativul Fecioara este credincios, atent si bun in situatii de criza. Este, de asemenea, punctual, constiincios, bland si loial.

DRAGOSTEA DE PUTERE A BARBATULUI SCORPION

Egoist si greu de tinut in frau, barbatul Scorpion traieste pentru putere si control. E gelos, posesiv, manipulator, sarcastic si comunica prin amenintari. Razbunator si secretos, nativul acestei zodii poate fi foarte afemeiat si, in cazul in care este prins, melodramatic â€" face orice pentru a fi iertat, mai putin sa se schimbe. Cu toate acestea, barbatul Scorpion este foarte idealist, pasional si sarmant. Este bun la adus bani in casa si are succes in afaceri. Nu toti barbatii sunt rai. Iata care sunt cele mai bune partide pentru femeile care vor alaturi un barbat ceva mai cuminte:

BARBATUL VARSATOR, GLUMETUL ZODIACULUI

Este un ganditor inovator care viseaza la un viitor minunat pe care de obicei e in stare sa il faca sa devina realitate. Este incantator de spontan, dar, in acelasi timp, practic, respectabil si stabil. Inventiv, original, barbatul Varsator este foarte amuzant. Pe de alta parte, nativul Varsator este recunoscut pentru limba lui caustica. E incapatanat, tenace si cere mereu atentia celor din jur.

AVENTURIERUL DIN BARBATUL SAGETATOR

Sincer, increzator si vesnic optimist, barbatul Sagetator nu va incerca nicio secunda sa ii limiteze libertatea femeii de langa el si nu ii va cere niciodata acesteia sa renunte la intalnirile cu prietenii doar ca sa stea cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita. Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lase pagube de nereparat. Totusi, nativul Sagetator este nascut sa fie burlac. Are o frica organica fata de implicarea sentimentala, fiind in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii.

BARBATUL LEU ARE O CHARISMA DE NEINVINS

Un individ cu inima mare, generos si demn si un adevarat romantic, barbatul Leu se afla in permanenta in cautarea unei perechi stabile cu care sa formeze o familie. Este foarte carismatic si usor de iubit. Unul dintre defectele Leului consta in vanitatea lui fara margini. Crede ca e amantul secolului si se lauda in gura mare cu asta.

BARBATUL BALANTA JOACA FAIR-PLAY

Amuzant, carismatic si foarte sarmant, uraste certurile si este incredibil de calm. Are un gust impecabil la haine si o personalitate vioaie si prietenoasa care il face foarte popular. Barbatul Balanta este un visator idealist care crede in fair-play si in pacea lumii. Desi are nenumarate calitati, cele mai mari defecte ale lui sunt indecizia si superficialitatea.

BARBATUL BERBEC ESTE ATENT LA NEVOILE PERSOANEI IUBITE

Berbecul este foarte pasional, idealist si sentimental. Jumatate erou, jumatate copil, indiferent de cati ani are, nativul in cauza este prietenos, neinfricat si isi revine repede daca lucrurile nu merg bine. Va ramane fidel si atent fata de persoana iubita. Pe de alta parte, ideea lui de comunicare se bazeaza pe accese violente de nervi si e mandru de egocentrismul si obtuzitatea lui. Crede ca are dreptate si (mai ales!!) cand se insala.


FAMILISTUL CONVINS: BARBATUL RAC
Este un adevarat cavaler si are un simt al umorului cu totul aparte. E sentimental, senzual si foarte afectuos. Barbatul Rac este un traditionalist care face curte ca la carte, crede in valorile familiei, inclusiv partea cu totdeauna, si este cel mai grozav pupacios din lume. Cu toate acestea, are un ego foarte fragil si se va astepta ca oamenii din jur sa fie intotdeuna de acord cu el.

Sursa: adev.ro