BERBEC

Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti. Fiecare priveste lucrurile din alt unghi: daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.

TAUR

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma. Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic. Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

GEMENI

Suspiciunile care iti dau tarcoale pot avea si o latura constructiva, pentru ca te obliga sa cauti mai adanc semnificatia anumitor lucruri. Daca te opresti doar la ceea ce se vede la suprafata, ai putea extrage o concluzie eronata sau cel putin incompleta. Asculta de vocea interioara care te ghideaza spre ceea se ascunde in spatele acestor aparente. Probabil cineva te-a influentat in acest sens si acum, tinand cont de dubiile pe care ti le-a insuflat, vrei sa descoperi si cele mai mici amanunte. Verifica din mai multe surse ceea ce afli, nu te multumi cu o singura opinie, mai ales daca intuitia iti ridica mari semne de intrebare cu privire la veridicitatea celor aflate. Adevarul e ceva mai ascuns.

RAC

Daca nu ai gasit inca o cale de exprimare a propriei creativitati si care sa iti aduca si satisfactie, caut-o astazi si mai atent. Ai putea primi azi o idee excelenta care, daca va fi pusa in practica urgent, s-ar putea sa genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numesti fericire. Daca esti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care il practici, cauta sa arati lumii produsul creatiei tale, ceea ce iese din mainile sau din mintea ta, pentru ca reactiile venite de la ceilalti s-ar putea sa te stimuleze sa practici mai intens aceasta arta de acum inainte. Nu te teme nici de pareri, nici de critici, nici de judecati de valoare: daca tu esti fericit cand faci asta, satisfactia ta conteaza cel mai mult!

LEU

Este o zi cam fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc. De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

FECIOARA

Oboseala sau stresul te fac sa mai pierzi din vedere diverse detalii, deci dai dovada de neglijenta. Calculeaza-ti bine fortele de a te implica in alte activitati, pentru ca nu vei face fata cu brio ci risti sa clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseala, pentru ca ele te avertizeaza ca daca nu te opresti la timp ai putea genera o serie intreaga de probleme. Nu glumi pe seama semnalelor de alarma pe care organismul tau le da in astfel de momente, pentru ca daca nu le iei in seama, se vor acutiza.

BALANTA

Nu e recomandabil azi sa lucrezi pe cont propriu, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care conteaza enorm cooperarea, lucrul in echipa, comunicarea permanenta cu tovarasii tai. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat in acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ti recapata independenta sau pentru a face opinie separata. Pune-ti si tu in joc energiile si cunostintele pentru acest scop comun, din care in final, are toata lumea de castigat. Vei fi sustinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci dati-va mana pentru acel tel pe care il viseaza toata lumea.

SCORPION

Competitia nu trebuie sa te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directa, pentru ca acesta e drumul care duce spre succes. Stii bine ca nu poti obtine nimic usor, pe gratis, ci e nevoie de un efort sustinut pana ajungi acolo unde visezi. Important e sa privesti piedicile de pe parcurs ca pe niste provocari demne de laudat pentru ca doar asa descoperi cat de capabil esti si cat de bine faci fata tensiunilor. Daca totul ar veni mult prea simplu, ca pe tava, nu ai aprecia succesul, ci l-ai trata ca pe ceva ce se obtine rapid, deci poate fi si abandonat la fel de repede. Cu cat e mai mare provocarea, cu atat mai demn de lauda e succesul, deci hai, spune da aventurii!

SAGETATOR

Simti nevoia sa spui si altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment si e o placere sa descoperi ca au si altii scopuri similare. Din schimbul de idei si de opinii se poate naste o strategie comuna care va poate duce mai repede spre implinirea acelui vis. Daca v-ati putea uni fortele pentru a cladi impreuna acelasi proiect, ar fi ideal, deci vorbeste cu cei care gandesc ca tine si vor acelasi lucru, sa vedeti cum puteti coopera. Si tu ai multe lucruri interesante sa le transmiti, si ei au informatii care te pot ajuta pe tine, deci discuta permanent despre planurile comune, pentru ca veti pune la un loc un arsenal perfect de idei, informatii, cunostinte ce va pot sustine in planul vostru cel mare!

CAPRICORN

Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ori esti chiar tu pe cale sa inchei o afacere proasta, sa cumperi un obiect care, mai tarziu, se va strica, ori trebuie sa deturnezi o suma mai mare de bani intr-o directie neplacuta, cum ar fi o amenda, repararea unui obiect de care ai mare nevoie si care s-a defectat, o factura uitata. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri si cand acolo trebuie sa-i directionezi spre acest scop deloc placut. Surprizele de natura financiara au o tenta negativa, ca atare calculeaza fiecare banut cu prudenta.

VARSATOR

Nu tot ce auzi este neaparat si adevarat, ca atare inainte de a pune in practica unele sfaturi, verifica-le! Poate la originea celor auzite sta o utopie, ceva ce nu ti se potriveste tie sau nici macar nu e verificat, de aceea e bine sa citesti mai mult, din mai multe directii. Cea mai demna sursa de informatie e lectura, deci pune mana pe carte, cauta prin biblioteca, cauta acel paragraf care descrie cel mai corect situatia in care te afli. E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei carti sa ai un fel de revelatie, sa spui fericit evrika si sa iei masuri imediate pentru a remedia o situatie care nu ducea in directia cea mai buna. Nu cumva mergi pe o pista falsa? Documentarea din carti demne de respect e calea spre intelepciune. Ca atare, cand nu esti sigur de ceva, citeste din surse sigure!

PESTI

Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul. Azi poti descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca vei primi sfaturi bine documentate si argumentate de la un om inteligent care chiar iti vrea binele. Trebuie sa tii cont de parerile acestuia si eventual sa-i ceri si mai multe informatii suplimentare, pentru ca te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite. Si tu ai face la fel daca ti-ar cere ajutorul.

(Sursa: ACVARIA.COM)