Berbec: Sunt pusi pe treaba. Au lucruri de rezolvat la locul de munca. Pot exista si tensiuni. E nevoie de niste discutii. Trebuie sa fiti mai atenti sa nu faceti o aluzie nejustificata la adresa cuiva.

Taur: O saptamana buna pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoana care le interpreteaza gresit gesturile.

Gemeni: Discutii foarte multe in camin bune sau mai putin bune. Sunt tensiuni sentimentale la mijlocul saptamanii.

Rac: Se anunta o saptamana cu foarte multe intalniri si discutii. Au multe de aflat si discutat.

Leu: Castiga bani. Au multe discutii profesionale. Se multumesc sa castige bani mai putini, dar din mai multe surse. Au nevoie de confort si liniste.

Fecioara: Trebuie sa se bazeze pe propriile lor forte. N-au timp sa se planga.

Balanta: Sunt nemultumite de ce se intampla in familie, dar le e recomandat sa fie mai tolerante si mai putin critice. Stau foarte bine la capitolul bani.

Scorpion: Se bazeaza pe relatii si prieteni. Se pot intelege foarte bine cu multa lume. E bine sa puna mai mult pret pe propriul farmec

Sagetator: O saptamana care trebuie sa dovedeasca corectitudinea cunostintelor lor profesionale. N-au voie sa intre in conflicte.

Capricorn: Multe acte si ganduri. Au nevoie sa stranga legatura cu partenerul de viata. Cei tineri se vor gandi la relatii. Multi prieteni si intalniri joi si vineri.

Varsator: Stau foarte bine la capitolul cariera. Unii pot primi chiar o propunere pentru un proiect mare.

Pesti: Multe discutii parteneriale. Au multe argumente de adus in favoarea lor. Cineva ii asculta. Primesc niste raspunsuri joi si vineri.

(Sursa: antena3.ro)