BERBEC
Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal. O lectie de viata poate fi data si de un cal sau de un caine, deci fii mai atenta la aceste vietuitoare azi, ca sa descoperi ce mesaj au ele sa-ti transmita. Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio in viata ta umana pentru a-si restabili echilibrul interior si a merge mai departe cu incredere. Nu oamenii sunt, intotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfatuitori sau profesori, ci natura poate avea oferi exemple mult mai puternice. Ai parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare, care te vor face furioasa sau trista. Incearca sa-ti pastrezi calmul, lucrurile se vor rezolva. S-ar putea sa exagerezi cu autoritatea fata de cei dragi. Ai argumente, poate mai multe decat ti-ar fi necesare, dar acestea nu te vor feri de consecinte, care nu vor fi placute.

TAUR
O persoana noua apare in calea ta si simti ca va leaga ceva din prima clipa. Atractia pare a fi reciproca, deoarece tu ii inspiri personalitate si forta, in timp ce el tie iti inspira sensibilitate si calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect. Formati un tandem excelent impreuna, tocmai pentru ca fiecare intra in joc cu ceea ce nu are celalalt. Nu inseamna ca sunteti diametral opusi, ci ca, daca va puneti la un loc, fiecare, calitatile si cunostintele, ati putea crea un intreg de invidiat. Poate fi inceputul unei asocieri, al unei colaborari fructuoase sau al unei prietenii de viitor, deci fii deschisa la dialog. Stresul pe care l-ai acumulat in ultima vreme iti tulbura somnul, motiv pentru care este posibil sa te trezesti foarte nervoasa. Nu iti descarca nervii pe cei din jur. Acorda-ti o pauza pentru a te relaxa. Astazi toate sunt mai intense - gandurile, intentiile, dorintele si chiar tonul vocii. Este important sa protejezi relatiile cu familia chiar si fata de propriile impulsuri negative.

GEMENI
Spune ce ai decis, fara sa te gandesti la ce va spune lumea despre alegerile facute. Sunt deciziile tale si pentru multi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi in ele si le vei urma cu sfintenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe parerea lumii, deci esti pregatita sa iti asumi deciziile ciudate si caile originale care vor duce acolo unde speri. Daca vezi ca unii te judeca pentru alegerile facute, da-le apa la moara si razi alaturi de ei despre nebunia de care dai dovada, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator! Partenerul de cuplu sau un coleg este iritant azi, iar reactiile vulcanice pe care le ai nu ajuta la nimic. Este posibil sa zici lucruri pe care le vei regreta ulterior. Stai departe de conflicte. Din toata agitatia de azi vor iesi si idei bune, dar se poate ajunge acolo si pe cai mai intelepte, cum ar fi un dialog calm, bazat pe respect reciproc.

RAC
Iubirea este la cote maxime cu marea sansa de a cuceri pe cel care ti-a furat inima. Pune-te mai bine in valoare, imbraca-te, aranjeaza-te si iesi la vanatoare, pentru ca detii toate armele necesare seductiei. Ce-i drept, e valabila si reciproca, in sensul ca azi ti-ar putea atrage cineva special atentia si sa te trezesti maine indragostita lulea! Orice eveniment dedicat sufletului, pe de o parte, sau spiritului, pe de alta parte, sunt potrivite starii de bine care te cuprinde azi incat ai putea spune ca descoperi in jur cel putin un motiv de euforie! Ai o multime de lucruri de facut si prea putin timp la dispozitie. Vrei sa faci toate lucrurile deodata, iar rezultatele dorite nu vor aparea. Nu mai pune atata presiune pe tine, lucrurile sunt mult mai simple. Esti pornita sa faci rost de bani sau de orice fel de resurse, numai sa te simti protejata de lipsuri. Problema este ca multe nevoi reale nu pot fi acoperite cu bani.

LEU
Planurile tale sunt daramate de o veste proasta care cade in calea ta ca o bomba. Te trezesti brusc la realitate si suferi amarnic, pentru ca nu ti-ai luat masuri de precautie din timp. Ai fost avertizata, pe diverse cai, ca se va ajunge aici, dar tu ai continuat sa te joci cu focul. Daca te-ai fi oprit la timp, daca nu ai fi continuat in ciuda avertismentelor sa mergi pe gheata subtire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tai efectele propriilor imprudente. O lectie buna ca altadata sa nu te mai incapatanezi!. Esti mai emotiva decat in mod normal, iar fiecare discutie in contradictoriu cu un membru al familiei te enerveaza peste masura. Iesi la o plimbare, atunci cand simti ca se apropie un posibil conflict. Exista riscul sa iti strici relatiile cu sefii, din cauza unui moment de revolta accentuata pe care vei tine mortis sa o exprimi. Poate ca ai dreptate, dar conteaza foarte mult cum te exprimi.

FECIOARA
Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial. Deschide-ti inima si mintea sa primesti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fara sa pretinzi neaparat ceva anume, fara a face planuri prea detaliate. Uneori asteptarile devin limitari deoarece, dorind ca lucrurile sa se manifeste dupa un anumit scenariu, ai putea scapa din vedere alte cateva cai mult mai bune. Lasa-te dusa de val si vei merge in directia buna!. Esti obosita si stresata, iar acest lucru este posibil sa duca la o serie de conflicte cu oamenii dragi tie. Incearca sa te calmezi si ar fi momentul ideal sa te gandesti serios la un viitor concendiu. Sunt posibile momente de nemultumire intensa, in care vei dori sa fortezi nota, doar ca sa scapi de senzatia ca altii decid pentru tine.

BALANTA
Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie. Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine, mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el. Daca esti implicata in vreo activitate de grup sau in orice situatie sociala, pregateste-te pentru tot felul de situatii conflictuale. Cel mai bine ar fi sa stai departe de ele, nu au nimic de-a face cu tine. Sunt posibile tensiuni intre prieteni, la care vei participa, fie ca vrei, fie ca nu. Ar fi bine, daca tot esti acolo, sa le dai o mana de ajutor.

SCORPION
Esti foarte preocupata de schimbarile pe care le resimti in relatia ta cu alte persoane. Simti ca s-a modificat ceva in atitudinea lor fata de tine, dar si tu ii privesti altfel, semn ca te-ai maturizat, ca ai invatat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce astepti tu de la ceilalti genereaza conditiile optime pentru a gasi exact acel gen de persoane care iti plac. Oamenii sunt o oglinda a propriilor tale vise si dorinte, pentru ca ceea ce-ti doresti atragi in viata ta. Ai avut incredere in intuitia ta atunci cand ai primit acesti oameni in viata ta, iar acum culegi roadele increderii investite. Esti predispusa la cheltuieri mari fara rost. Este bine ca te-ai hotarat sa te rasfeti, insa este posibil sa cazi in cealalta extrema. Chiar nu este necesar sa cumperi toate lucrurile pe care le vezi. Vrei sa iti exerciti intreaga autoritate asupra celor din familie sau asupra partenerilor de orice fel. Problema e ca nu vei obtine ceea ce doresti, nu pe aceasta cale.

SAGETATOR
Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos? Ai multa energie, insa tot nu reusesti sa iti pui planurile in aplicare, iar acest lucru nu are legatura cu tine. Nu primesti suficient sprijin din partea prietenilor, motiv pentru care frustrarea va aparea. Vrei sa schimbi ceva in planurile de viitor si faci eforturi pentru asta, dar este inutil sa faci acest lucru de una singura, fara cei care sunt si ei parte din acele planuri.

CAPRICORN
Atmosfera este foarte placuta in mediul familial si e o bucurie sa te intorci acasa dupa o zi de lucru, pentru ca acolo te asteapta persoane dragi care te primesc cu bratele deschise. Vestile care vin de la rudele de departe sunt si ele motiv de sarbatoare, pentru ca afli numai lucruri bune despre viitoare casatorii, despre copii nou-nascuti, despre mutari in casa noua, vacante reusite sau orice alte evenimente importante si fericite din viata celor la care tii. Iti incepi ziua concentrandu-te pe cele mai importante lucruri pe care le ai de facut azi. Esti mai analitica decat in mod normal, astfel incat reusesti sa gandesti strategii bune in care sa actionezi. Te poate cuprinde o dorinta apriga de a incalca drepturile unui intreg grup, doar ca sa te pui tu la adapost de lipsuri. Acum crezi ca nu vei avea nevoie de acesti oameni, dar te inseli profund.

VARSATOR
Copiii sunt cel mai frumos lucru al vietii tale, deci apropie-te de ei si adu-ti aminte sa scoti si tu mai mult la iveala copilul din tine. Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mica. Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un copil care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil. Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber! Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotita, rasfatata, imbratisata, asa ca odinioara. Aceeasi energie minunata o reversi si tu, la randu-ti, asupra celor mici! Simti ca ai energie sa muti muntii din loc, insa nu este cazul sa te exteneuzi acum. Vrei sa folosesti energia asta cat mai productiv, iar niste idei trecute pe hartie te-ar putea ajuta in acest sens.Iei cu tine problemele de la serviciu, ajungi cu ele acasa si strici si relatiile cu familia. Apoi, ajungi la concluzia, total eronata, ca cei din jur nu te apreciaza.

PESTI
Azi poti avea revelatia misiunii tale personale in aceasta viata, descoperind ca nu neaparat banii, succesul sau puterea sunt cele mai importante varfuri de atins! Vei vedea ca e altceva mult mai pretios de valorificat, si aceasta e cunoasterea! Azi ai putea intalni o persoana sau ai putea citi o carte sau pur si simplu primesti, pe cine stie ce cai, un mesaj care te va pune pe ganduri. Stand si analizand rostul acestor informatii, aprofundand prin si mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi ca poti deschide o cale noua de ascensiune pentru tine, ducandu-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce iti apare azi in cale, fie ca sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai si chibzuieste ce vor ele sa-ti spuna! Pune mana pe o carte: vei gasi acolo un paragraf care da raspunsul intrebarii tale actuale! Te afli intr-un conflict intre cariera si obligatiile de casa, iar daca gestionezi totul cu calm, rezultatele pozitive vor aparea rapid. Cu toate acestea, astazi tinzi sa fii mai vulcanica decat in mod normal. Esti dornica sa te ocupi de starea de sanatate sau de simplificarea unor sarcini de serviciu, ca sa iti faci viata mai usoara, atat cat se poate.

(Sursa: ACVARIA.COM, jurnalul.ro, libertatea.ro)