BERBEC: O poveste de dragoste se rescrie frumos, din mers, si o sa va mai acordati unul altuia sansa de a fi fericiti, dupa o perioada de zvarcoliri sufletesti.

TAUR: O sa alocati o suma de bani reamenajarilor interioare poate mai luati ceva pentru gradina, terasa, sunt operatiuni care costa si nu vreti sa depaseasca bugetul propus.

GEMENI: Poate va trebui sa sustineti un test, sa reconfirmati niste aptitudini, ca sa dati drumul unui proiect in care v-ati pus mari sperante.

RAC: O sa faceti o verificare a banilor din cont sa vedeti daca v-ajung pentru casa, masina, restul cheltuielilor, concediu, taxe scolare, sa stiti cum stati la toate capitolele.

LEU: Puteti face inca un hei-rup sa dati gata o situatie care v-a tinut incordati si n-ati putut progresa pe linie profesionala, in cariera.

FECIOARA: Sunt sanse sa mai faceti rost de niste bani din surse colaterale, poate va-ncumetati la o colaborare, daca nu cumva o sa vreti sa va schimbati serviciul.

BALANTA: O s-aveti de dus munca de lamurire cu membrii unui grup, sa se respecte niste reguli, fara de care nu puteti avea succes, ca trebuie sa trageti toti la aceeasi caruta

SCORPION: Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.

SAGETATOR; Va contacteaza niste posibili parteneri de afaceri sa puneti umarul la un proiect care va poate aduce si bani si notorietate - si vedeti ce le spuneti.

CAPRICORN: Sunteti pe punctul de a face niste schimbari pentru ca vreti sa va mearga mai bine si la serviciu si acasa, in relatia de cuplu - si-ntr-adevar o sa fie armonie.

VARSATOR: O sa faceti apel la toate resursele interioare ca sa lichidati toate vechile probleme sa avansati si la serviciu si in afacerile particulare, sa iesiti cu plus, peste tot.

PESTI: Cu familia ar fi bine sa va puneti de acord in anumite privinte, si cu banii si cu plecarea in vacanta poate mai aveti si niste evenimente in week-end-urile urmatoare de pus la punct.