BERBEC
Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere. Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu.
- Sanatate: Per ansamblu, se poate spune ca in aceasta perioada sanatatea nu-ti va face surprize mari. Te vei bucura de o buna rezistenta fizica, iar energia te va sustine.
- Bani: La inceputul lunii vei cheltui foarte multi bani. Dupa data de 16 august, cheltuielile se vor diminua, dar, chiar si asa, va trebui sa ai grija atunci cand scoti banii din buzunar.
- Dragoste: Se poate spune ca te vei bucura de o crestere a popularitatii pe aproape tot parcursul perioadei, asa ca vei avea ocazia sa-ti largesti cercul de prieteni. Cei singuri pot face si o cucerire.

TAUR
In aceasta luna ar trebui sa o lasi mai moale si sa te dedici familiei, sa iti iei pauze frecvente, sa nu pui la suflet vorbe rautacioase. La final de luna, te gandesti sa faci o schimbare in ceea ce priveste locul de munca.
- Sanatate: La jumatatea lunii va trebui sa fii foarte atent, caci sanatatea ti-ar putea crea neplaceri. Ar fi bine ca la orice simptom neplacut sa faci o vizita la medic.
- Bani: Vei face eforturi pentru a iti imbunatati situatia financiara, dar rezultatele vor mai intarzia. Nu stai, insa, chiar asa de rau cum iti imaginezi.
- Dragoste: Devii tot mai sensibil si chiar ceva mai romantic. Iti vei rezerva ceva mai mult timp pentru a-l petrece alaturi de partenerul de suflet si te vei simti excelent in compania acestuia

GEMENI
Inceputul de luna te gasesti intr-o stare de agitatie si incerci sa faci cat mai multe lucruri intr-un timp scurt. Spre finalul lunii vei avea ocazia sa te mai relaxezi putin si sa te ocupi de lucrurile care iti fac placere.
- Sanatate: Vesti nu sunt prea bune pentru prima parte a lunii, cel putin in ceea ce priveste sanatatea. Este posibil sa te confrunti cu tot felul de dureri de cap sau de dinti.
- Bani: Vei face eforturi mari sa gasesti solutii ale problemelor financiare cu care te confrunti. De fapt, banii nu iti vor lipsi, dar ii vei cheltui foarte repede
- Dragoste: Venus in Balanta ar putea fi o buna ocazie de a va imbunatati relatia. In cazul in care esti singur ai putea cunoaste o persoana de pe alte meleaguri alaturi de care vei incepe o frumoasa relatie.

RAC
Sansa iti va surade daca ti-ai propus sa rezolvi diverse chestiuni legate de casa sau familie. Ai ocazia sa iesi in evidenta si sa demonstrezi ce stii si nimeni nu te va contesta.
- Sanatate: Incepand cu data de 17 august vei dispune de o cantitate impresionanta de energie care te-ar putea ajuta sa faci cat mai multe, dar ai grija sa nu te suprasoliciti.
- Bani: Banii vin si se duc, dar acest aspect nu iti va da mari batai de cap, pentru ca pe final de luna s-ar putea sa primesti un cadou financiar neasteptat.
- Dragoste: Ai putea pleca, alaturi de persoana iubita, intr-o calatorie. Ar putea fi o buna ocazie de a va imbunatati relatia. Cei singuri au ocazia de a da peste cineva interesant.

LEU
La serviciu vei avea parte de activitati care te vor tine ocupat si nu vei avea timp sa respiri. Este posibil sa fii nevoit sa iei niste decizii pentru care vei sta in cumpana.
- Sanatate: Stresul si suprasolicitarea pot genera mici probleme de sanatate. Ar fi bine sa iti faci un program echilibrat din care sa nu fie omisa odihna
- Bani: Banii nu iti vor lipsi, doar ca va trebui sa muncesti ceva mai mult pentru a-i obtine.
- Dragoste: Esti cam nemultumit de felul in care evolueaza relatia cu persoana iubita. Pe de alta parte, pretentiile tale sunt cam mari si daca nu vei mai lasa cate ceva de la tine, sunt putine sanse sa fii multumit.

FECIOARA
Ai mult de munca, dar spre sfarsitul lunii, interesul tau pentru activitatile de la serviciu se va diminua si vei fi tentat sa tratezi cu superficialitate unele lucrari.
- Sanatate: In prima jumatate a lunii vei fi mai agitat, mai stresat, mai nelinistit, si, din acest motiv, pot sa apara tot felul de neintelegeri cu cei din jur.
- Bani: Din punct de vedere material, lucrurile nu evolueaza chiar asa cum iti doresti, dar, totusi, e ceva mai bine decat in perioada anterioara.
- Dragoste: N-ar fi exclus ca partenerul sa aiba unele neintelegeri cu parintii sau cu alte rude apropiate. Per ansamblu, este o stare de tensiune in viata ta de cuplu in aceasta perioada.

BALANTA
Inceputul lunii va fi destul de agitat in sensul ca va trebui sa te implici in tot felul de activitati minore, care te vor tine incordat pana aproape de sfarsitul lui august.
- Sanatate: Spre sfarsitul lunii este posibil sa ai probleme cu aparatul respirator. Orice raceala trebuie tratata cu atentie, altfel poate genera complicatii.
- Bani: Nu risca sume mari la jocurile de noroc. Parintii ti-ar putea da un sfat care ti-ar putea fi de un real folos pentru imbunatatirea situatiei tale materiale!
- Dragoste: Relatia cu fiinta iubita are toate sansele sa se imbunatateasca, iar timpul petrecut impreuna iti va aduce echilibrul sufletesc.

SCORPION
Sunt posibile unele neintelegeri in sanul familiei, unele certuri cu o ruda mai tanara. Trebuie sa ai grija la suparari si la starile tensionate si sa nu uiti sa te mai relaxezi.
- Sanatate: Inceputul lui august nu se anunta nemaipomenit caci este posibil sa te confrunti cu probleme de ordin digestiv sau dureri de dinti.
- Bani: Situatia financiara te nemultumeste, dar sunt sanse ca, in aceasta perioada, sa apara rezolvari, unele chiar neasteptate.
- Dragoste: Sentimentele tale vor fi pline de entuziasm si vor fi chiar mai profunde decat in mod obisnuit. Daca esti singur ai putea reinnoda o relatia cu un mai vechi partener.

SAGETATOR
Este o perioada in care ar trebui sa-ti propui lucruri deosebite, caci, altfel, vei pierde o sansa cu care nu te vei mai intalni prea curand.
- Sanatate: La inceputul lunii vei fi agitat si cam neatent, ceea ce ar putea genera unele probleme de sanatate pe fond nervos.
- Bani: Cheltuielile vor fi din ce in ce mai mari, iar satisfacerea micilor tale placeri ti-ar putea crea tot felul de incurcaturi.
- Dragoste: Per ansamblu, se poate spune ca situatia ta sentimentala va fi buna, iar micile nemultumiri se vor rezolva cu rapiditate.

CAPRICORN
Vei fi intr-o permanenta alergatura, ceea ce te va obosi peste masura. Va trebui sa rezolvi tot felul de chestiuni minore si, de multe ori, vei lucra contra cronometru.
- Sanatate: Incearca sa-ti faci un regim de viata echilibrat. Este posibil sa ai parte de o crestere a tensiunii arteriale pe care ar fi bine sa o monitorizezi.
- Bani: Este posibil sa doresti sa faci o investitie pentru care vei avea nevoie de sustinerea intregii familii.
- Dragoste: Calatoriile in compania partenerului va vor aduce amandurora multumire si va vor ajuta sa va intelegeti.

VARSATOR
Ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a deschide gura, mai ales la locul de munca. Nu intinde coarda si ai grija la ce se intampla in jurul tau, in cercul de prieteni.
- Sanatate: Sanatatea ar trebui sa fie intre prioritatile tale, deoarece este posibil sa apara - tot felul de probleme care, daca vor fi tratate cu superficialitate, ti-ar putea crea multe neplaceri in viitor.
- Bani: Sansa iti va surade pe la mijlocul acestei luni. Tot atunci ai putea primi un cadou pe care ti-l doreai de multa vreme.
Dragoste: Vei fi mai sensibil si mai impresionabil in aceasta perioada si orice neintelegere cu partenerul te va afecta in mod deosebit.

PESTI
Nemultumirile continua sa te apese si nu reusesti sa gasesti solutii pentru problemele cu care te confrunti. Vrei sa faci o schimbare in ceea ce priveste locul de munca.
- Sanatate: Fii foarte atent la alimentatie deoarece exista riscul sa apara unele probleme la aparatul digestiv.
- Bani: Situatia materiala nu va fi nemaipomenita, dar nici nu-ti va ridica probleme deosebite. Eforturile pe care le vei face vor avea rezultate multumitoare.
- Dragoste: Unele dintre neintelegerile mai vechi ar putea fi discutate si ai putea gasi rezolvari care sa va multumeasca pe amandoi. In cazul in care nu esti singura, este exclus sa revii la o dragoste mai veche.

(Sursa: huff.ro)