Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copiii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani sa descopere cum este sa duci o Viata de parazit, participand la noul modul al Scolii de Vara de la Antipa, care va debuta pe 30 iulie 2018.
Cursurile se vor desfasura de luni pana vineri, intre orele 10:15 si 12:15 in Sala Atelier de la etaj si vor fi sustinute de catre specialistii Muzeului, Dr. Costica Adam, Dr. Cristina Constantinescu si Angel Irimia.
Ai un animalut de companie? Un catel, o pisica, un papagal, sau poate un mic rozator? Vrei sa stii cum il poti proteja de paraziti? Sau poate vrei sa stii cum te poti proteja pe tine sau familia ta?
Te asteptam la Viata de parazit, sa explorezi lumea ascunsa a capuselor, puricilor, tantarilor, teniilor, limbricilor sau oxiurilor si sa afli cat de diverse si ingenioase sunt modurile de adaptare.
Puteti afla mai multe detalii despre Scoala de Vara de la Antipa accesand pagina de web www.antipa.ro, sau pe pagina de facebook a Muzeului Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa, iar daca sunteÈ›i interesaÈ›i sa va rezervaÈ›i un loc, o puteÈ›i face trimiÈ›and un email pe adresa [email protected] sau sunand la telefonul 021.312.88.26.
Programarile se fac in ordinea inscrierii, in limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare/ modul este de 150 lei/copil sau 250 lei/2 frati.