Revista TEO: Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la toamna (Autoare: Geanina Mirabela)
Timpul trece cu pasi repezi, iar cei care nu si-au gasit inca marea dragoste se asteapta ca pana la toamna cineva special sa apara in viata lor. Iata care sunt zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la toamna.

Gemenii se vor indragosti pana in luna septembrie

Cei din zodia Gemeni nu sunt aproape niciodata singuri. Insa, astrele nu au fost de partea lor in ultima perioada, asa ca unii dintre Gemeni sunt singuri si neconsolati. Insa norocul pare sa bata la usa si pentru Gemeni. Femeile din Gemeni sunt niste persoane destul de complicate, si este greu pentru un barbat sa le intre in gratii. Este nevoie de multa munca de convingere si de gesturi frumoase pentru a atrage atentia unui nativi din zodia Gemeni. Simplul fapt ca ii asculti povestile si razi la glumele sale o/il poate cuceri iremediabil. Pana in luna septembrie, cel/cea nascut/a in luna Gemeni se poate indragosti de o astfel de persoana. Ori isi poate da seama ca in jurul sau a fost mereu acea persoana speciala, dar pe care nu a vazut-o decat ca un prieten pana acum. Va fi o dragoste la prima vedere, o poveste la care nativii/nativeele zodiei au visat mereu si langa acea persoana isi vor putea gasi linistea.

Cei din zodia Sagetator isi schimba viata definitiv

La fel ca nativii/nativele zodiei Gemeni, si nativii/nativele zodiei Sagetator sunt privilegiati in urmatoarea perioada. Se anunta o perioada foarte buna. Iar pana la inceputul toamnei, cineva poate aparea in viata lor pentru a le schimba viata definitiv. Nativii/nativele Sagetator au avut multa rabdare pana acum si nu s-au aruncat intr-o relatie care nu le convingea pe deplin. A venit momentul sa isi deschida sufletul si sa primeasca in viata lor pe acea persoana care le creeaza emotii. Iar doritori/doritoare sunt, slava Domnului. Se anunta a fi o relatie de lunga durata, asa ca nativii zodiei Sagetator isi pot deschide sufletul pentru ca partenera/partenerul sa le cunoasca.