Berbec

Berbecii vor rupe o relatie aparent fara nici un motiv, dar apoi vor regreta alegerea facuta. Acest lucru se intampla deoarece le place adrenalina de la inceputul unei relatii si indragosteala aceea initiala insa se plictisesc foarte repede. Iar cand ei vor fi cei parasiti vor spune ca oricum dragostea dureaza doar 3 ani si deja sentimentele nu mai erau aceleasi, dupa care vor rupe orice legatura cu fostul partener. Aceasta zodie isi arata foarte rar sentimentele adevarate si va parea ca trece cu mare usurinta peste orice despartire.

Taur

Taurii vor da de inteles ca intentioneaza sa se desparta de cineva prin schimbarea status-ului de pe Facebook si dand ignore numarului de telefon. Iar aceste reactii le vor capata in urma faptului ca la randul lor au fost parasiti si au avut perioadele lor de ingrasare cu cea mai buna si scumpa inghetata de pe piata. Daca au fost inselati persoana respectiva le va recastiga foarte greu increderea si de cele mai multe ori vor prefera sa stea pentru o vreme singuri cu propriile ganduri. Toate acestea pentru ca Taurii sunt incredibil de rabdatori si vor da relatiei nenumarate sanse.

Gemeni

Cei nascuti in zodia Gemeni isi vor suna toti prietenii sa se planga ca au fost parasiti, din simplul motiv ca este cel mai bun subiect de barfa. Vor incerca sa dea vina pe partener pentru despartire, asta in timp ce ei isi vor fi gasit deja pe altcineva. Asta nu inainte de a fi analizat fiecare perioada si intamplare din relatie si a fi tras concluziile si invataturile necesare.

Rac

Nativii acestei zodii vor sterge orice urma a relatiei din viata lor, vor scapa de toate cadourile primite, isi vor sterge numarul de telefon din agenda, vor sterge ex-ul din lista de prieteni de pe retelele sociale si vor face o telenovela din despartire, in timp ce toata familia va fi implicata in drama. Vor plange pana vor seca de lacrimi deoarece intr-o relatie se daruiesc intru totul si se vor gandi o vreme la razbunare insa cel mai bun lucru ar fi sa se dezvolte pe mai multe planuri si sa faca lucruri pe care poate inainte nu le (mai) puteau face.

Leu

Persoanele din zodia Leu vor investi foarte mult in propria persoana dupa o despartire, deoarece nu suporta sa fie ignorate iar la urmatoarea intalnire cu fostul partener vor straluci. Imediat dupa despartire toate lucrurile ramase in urma vor disparea si Leii vor incerca sa umileasca pe cat de tare posibil fostul partener, in ciuda faptului ca despartirea a produs avarii doar in orgoliul acestora. Ei ar trebui sa isi concentreze eforturile pe gasirea unui nou partener si cum se poate face asta mai bine daca nu practicand un sport (ceea ce va face bine si siluetei) sau iesind in oras.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte razbunatoare si nu vor lasa despartirea sa treaca fara a-si arata partea negativa a caracterului. Asta se va intampla dupa analizarea fiecarui moment al relatiei si realizarea unor scenarii mai mult sau mai putin realiste. Fecioarele se vor intreba si ele ce au gresit in relatia respectiva si ce ar fi putut face diferit. Ceea ce trebuie sa tina ele minte este faptul ca din fiecare relatie se poate invata cate ceva, ca unele persoane pur si simplu nu sunt facute pentru a fi impreuna si ca exista alte persoane care tin la ele.

Balanta

In ciuda faptului ca sunt firi foarte echilibrate si realiste Balantele desi vor intelege ca relatia s-a terminat ele nu se vor comporta ca atare. Problema principala va fi neintelegerea motivelor despartirii, insa vor trece in timp si peste acest lucru aparent catastrofal din viata lor. Ele trebuie sa se bucure de timpul pe care il au pentru propria persoana si sa inteleaga faptul ca a fi singur nu este o tragedie iar viata merge mai departe.

Scorpion

Cea mai razbunatoare zodie este Scorpionul ceea ce ii face sa fie mereu foarte puternici. Cei nascuti in aceasta zodie vor face o lista de lucruri bune si rele ale relatiei dupa care vor incepe sa faca un plan. Dupa o despartire ei vor incerca sa saboteze toate relatiile fostului si sa-i distruga viata, asta in ciuda faptului ca ar trebui sa invete sa lase trecutul in urma si sa se bucure mai mult de moment, pentru ca altfel isi fac singuri rau.

Sagetator

Un Sagetator va sugera o relatie deschisa sau o pauza in loc sa spuna lucrurilor pe nume, pentru ca el ar vrea sa se poate intoarce inapoi daca lucrurile nu-i merg cum isi doreste dupa despartire. El se va simti chiar usurat ca si-a recastigat libertatea si nu ii va purta pica celuilalt, dar va dori sa stie neaparat motivele despartirii. In special pentru Sagetatori, dupa o despartire este cel mai bun moment de a se autocunoaste si chiar de a o lua pe calea spirituala.

Capricorn

Nativii Capricorn vor face din despartire un joc si ii vor cere partenerului sa faca o lista cu motivele pentru care sunt impreuna si vor inventa un motiv de a nu fi multumiti dupa care isi vor vedea in continuare de planul lor, pentru ca sunt firi foarte practice, realiste si le place sa controleze totul. Totodata vor incerca sa ramana prieteni cu beneficii si sa profite de orice ocazie pentru o scurta partida, asta si datorita faptului ca sunt foarte rabdatori si pot astepta mult si bine o noua ocazie. In aceste momente deja dificile, Capricornii ar trebui sa se distreze si sa dea frau liber imaginatiei fara a se invinovati, pentru ca intr-o relatie intotdeauna gresesc ambii.

Varsator

Varsatorii sunt cei mai directi din zodiac si vor spune doar clasica fraza Hai mai bine sa fim prieteni.” Dupa care vor incerca sa cucereasca prietenii celui care i-a fost alaturi. Vor face asta prin denigrarea persoanei cu care au fost si le vor spune prietenilor ca oricum nivelul lor intelectual era mai ridicat si relatia n-ar mai fi continuat prea mult din cauza geloziei excesive a partenerului si dorintei acestuia de a oficializa relatia, adica exact ce nu ii atrage pe nativii acestei zodii.

Pesti

Pestii isi vor face fostul sa se simta prost din cauza ca au spus stop relatiei si cumva il vor convinge sa revina doar pentru ca dupa un timp sa poata ei sa-i de-a papucii. Apoi vor cadea in depresie si isi vor pune tot felul de intrebari despre cum si de nu a mers bine sau de ce nu sunt ei suficient de buni, asta deoarece sunt cel mai sensibil semn al zodiacului. Pe langa sensibilitate Pestii au totusi puterea de a depasi momentele grele ale vietii si a vedea mereu partea plina a paharului, desi este posibil sa ramana cu anumite indoieli si senzatii neplacute in urma unei despartiri.