In primul rand, sa discutam despre ce inseamna cand visezi pisici in general. Acestea simbolizeaza la nivelul subconstientului spiritul feminin, independent si puternic. In acelasi timp, pentru ca pisicile sunt prin natura lor viclene, ele pot reprezenta si ghinion pentru cel care viseaza. Atunci cand nu iti plac pisicile si le visezi, inseamna ca ai in jur persoane in care nu te poti increde, despre care stii ca te-ar trada cu prima ocazie. La polul opus, pentru o iubitoare de feline, un astfel de vis face referire la modul in care se raporteaza la propria-i feminitate. De exemplu, daca ti-e teama de o pisica sau aceasta este agresiva in vis, inseamna ca treci printr-o perioada in care iti este greu sa iti manifesti feminitatea. Daca mangai pisica sau te joci cu ea, inseamna ca feminitatea si sexualitatea ta sunt in plina inflorire si ca treci printr-o perioada benefica pentru tine ca femeie. Poate ca ai devenit mult mai increzatoare in fortele proprii ori te mandresti ca esti independenta - orice ar fi, o pisica in vis in acest context este un semn foarte bun.
- Vis neplacut ce semnifica o dezamagire din partea cuiva caruia i-ai acordat multa incredere . Intr-o explicatie mai veche, acest vis prevesteste ca vei intalni un hot.
- De vei visa o pisica, neplaceri vei avea, vei fi furat sau vei fi lingusit. O pisica in vis reflecta o credinta in ceva care este lipsita de putere sau doar tu crezi in ea. Pisicile sunt simboluri foarte comune pentru fantezii sexuale despre o persoana de care esti atrasa.
- Pisicile pot reflecta, de asemenea iluzii care le au altii despre tine sau din lumea care iti da un fals sentiment de putere sau de control
- In vise, pisicile simbolizeaza o iluzie, mai exact o credinta falsa pe care ai construit-o si in care alegi sa crezi, desi realitatea este cu totul alta. Pisica simbolizeaza o convingere fara baza solida, dar pe care nu o pui sub semnul intrebarii din diferite motive.
Cand visezi o pisica, poate fi un semnal ca ai nevoie de iubire, de apreciere sau de sprijin si alinare intr-o problema pe care iti este greu sa o confrunti. Poate treci printr-o perioada grea si simti nevoia ca cineva sa fie acolo pentru tine si sa te consoleze. Atunci cand visezi pisici, problema este ca e foarte probabil ca situatia in care te afli sa aiba un efect atat de puternic asupra psihicului tau, incat ego-ului sa ii fie greu sa accepte acest fapt. In momente atat de nefericite si tulburatoare, nu este neobisnuit sa se instaleze o stare de negare. Asadar, daca ai visat o pisica, analizeaza-te bine si fii sincera cu tine. Astfel, daca ceva te deranjeaza foarte tare, primul pas spre a gasi linistea este sa accepti ca ceva este in neregula.Totodata, se poate ca persoana care viseaza o pisica sa se minta pe sine in legatura cu o chestiune pozitiva (sau, cel putin, care i se pare pozitiva). In acest caz, poate fi extrem de dificil sa faca un pas in spate si sa recunoasca faptul ca este o simpla iluzie si ca realitatea este cu totul alta. Foarte multi oameni isi idealizeaza relatiile, locul de munca sau viata de zi cu zi, desi in sinea lor sunt deprimati si nefericiti. Atunci cand dormi, aceasta disonanta poate fi reprezentata de pisici.Exista si alte semnificatii ale visului cu pisici, in general toate legate de sentimente si emotii reprimate. O pisica poate reprezenta o persoana de care esti atrasa sexual, desi situatia este de asa natura incat sa nu te poti apropia de ea. Totodata, aceasta mica felina poate simboliza si o credinta irationala ca este imposibil sa faci ceva ce iti doresti sau ce ti-ai propus, fiindca nu esti destul de buna pentru a duce la bun sfarsit ce iti propui.
Vazuta in vis, pisica inseamna o femeie sireata in care nu e bine sa ai incredere. Pisica mai inseamna ca te vei confrunta cu oameni fatarnici, cu defecte de caracter, viciati moral, ca ti se va fura din bunuri sau vei fi lingusita. De obicei, visele in care apare pisica sunt considerate a fi vise cu semnificatii negative.
- iubire arzatoare, necredinta in dragoste;
- Pisica este considerata un simbol al intelepciunii, feminitatii, inteligentei, creativitatii, independentei, norocului, si un protector al secretelor, mortii si renasterii. Mitologia asociaza imaginea pisicii in vis cu fertilitatea, perspectiva unui nou inceput sau o femeie sireata in care sa nu iti bazezi increderea.
- Visul in care vezi o pisica are interpretare ca ghinion, daca nu reusesti sa o omori sau sa o alungi. Pisica care te ataca inseamna dusmani ce vor sa-ti strice reputatia sau sa-ti ia ceva ce-ti apartine.
Nu conteaza daca iti plac sau nu pisicile, aceasta nu afecteaza interpretarea viselor, in general pisicile din punct de vedere fizic au legatura cu sistemul digestiv, cu mancarea si functionarea acestuia, visul iti poate da niste amanunte despre ce nu e in regula cu sanatatea ta. Daca pisica este asociata cu un tip de mancare, ar trebui sa eviti acel fel de mancare.
- Pisica este manifestarea partii feminine din tine. Daca pisica este agresiva iti lipseste duiosie, blandetea, afectiunea si grija fata de ceilalti. Pisica e semn de tristete, de delasare, nesansa. Ai incredere in intuitia si sentimentele tale.
-Daca visati o pisica alba reprezinta o iluzie echilibrata. Acest lucru inseamna ca aveti o credinta falsa sau o fantezie pentru care sunteti responsabil.
Visul mai poate insemna ca un prieten va va trada.Daca visati o pisica alba reprezinta o iluzie echilibrata. Acest lucru inseamna ca aveti o credinta falsa sau o fantezie pentru care sunteti responsabil.O pisica alba semnifica o iluzie echilibrata, in general legata de aspecte inofensive ce tin de diverse responsabilitati. Un exemplu este cazul in care visezi sa te casatoresti cu un barbat de care esti indragostita, dar pe care inca nu il cunosti foarte bine; viitor cu probleme si esecul unei relatii, care parea la inceput de bun augur; mai poate insemna si ca un prieten apropiat te va trada.legaturile cu cei din jur iti vor provoca pierderi si suferinte
"Pisica nu prevesteste ghinion. Ea este un simbol al intuitiei feminine si al spiritualitatatii. In cazul in care iti este teama de ea in vis ori te ataca, este posibil sa insemne ca nu prea iti asculti intuitia, desi ar trebui sa o faci. Cu cat este mai agresiva pisica, cu atat este mai clar ca trebuie sa incepi sa te ghidezi si dupa instinct. La polul opus, daca tii pisica in brate si toarce, inseamna ca te bazezi foarte mult pe ceea ce iti spune inima si ca incerci sa te ghidezi cat mai mult dupa intuitie.
Mai exista cateva posibile interpretari ale visului cu pisica, iar tu trebuie sa o alegi pe cea care se potriveste situatiei tale. Atunci cand iti apare aceasta felina cu blana neagra in vis, poate sa simbolizeze o femeie din viata reala care se amesteca in viata ta amorioasa. Poate sa reprezinta intriga si barfa, chiar tradare din partea unei femei apropiate, mai ales daca visezi ca pisica neagra este a ta. Exact aceeasi semnificatie o are si visul in care o pisica neagra merge pe marginea unui gard. Atentie la femeile din jur! Chiar daca iti par prietene, s-ar putea ca nu toate sa iti fie loiale.
Pisica poate sa mai simbolizeze si secrete - ale tale sau ale celor din jur. Ea este reprezinta mister si ceea ce este ascuns privirii. Nu este ascuns sa descoperi ceva nou despre cineva ori sa afli secretul unei persoane apropiate. Sau, alta interpretare asemanatoare este ca vei descoperi ca ai capatat niste puteri spirituale pe care inainte nu le aveai - poate fi vorba despre empatie, telepatie sau orice alta calitate de acest tip.
Cand te-ai intrebat ce inseamna cand visezi pisica, probabil ca iti imaginai ca nu este un simbol pozitiv. Dupa cum vezi, nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca in cel mai rau caz nu este decat un semnal de alarma, nicidecum un semn ca vei pati ceva.Pisica neagra nu este neaparat un semn rau, daca iti apare in vis. De fapt, ceea ce este esential in interpretarea acestui vis este afinitatea ta fata de feline. Daca ai repulsie fata de pisici in viata reala, atunci acest vis nu este unul bun si reprezinta un semnal de alarma. Insa daca iubesti pisicile, el poate sa aiba conotatii pozitive. Asadar, nu exista o interpretare fixa a visului in care apare pisica neagra. o iluzie nerealizabila, insa in care crezi, ca se poate realiza, se interpreteaza ca ai pierdut simtul realitatii si ai nevoia doar sa te simti bine, chiar daca aceasta inseamna sa te bazezi pe iluzii. Aceasta iluzie poate fi si de forma sexuala, o relatie imposibila pe care totusi o vezi ca realizabila.
Daca visati o pisica reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva care este excesiv, imposibil sau infricosator. Aceasta, uneori indica faptul ca va confruntati cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si intuitive.Daca visati o pisica neagra reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva care este excesiv, imposibil sau infricosator. Aceasta, uneori indica faptul ca va confruntati cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si intuitive.
O pisica in vise inseamna ca va indoiti de intuitia dumneavoastra sau de semnalele trimise de fiinta dumneavoastra interioara. S-ar putea sa asociati, in mod gresit, pisica neagra cu raul, distrugerea si ghinionul.
Visul in care o pisica va musca inseamna ca este necesar sa va ascultati glasul intuitiei.O pisica neagra reprezinta o iluzie neechilibrata, o iluzie a ceva excesiv, improbabil sau infricosator. Cand o vezi in vise, inseamna ca pierzi contactul cu realitatea si ca iti gasesti refugii imaginare din cauze unei temeri profunde; neincrederea in intuitia proprie, teama de a-ti folosi abilitatile mentale, si de asemenea aduce ghinion in dragoste, gelozie
- o pisica cu blana inchisa la culoare reprezinta o iluzie egoista, referitoare la idei despre sine care nu sunt adevarate (de exemplu, cand o persoana crede despre sine ca este atat de urata, incat nimeni nu ar vrea sa fie intr-o relatie cu ea);
-Daca visati o pisica de culoare verde inchis reprezinta o iluzie de egoism. Aceasta reflecta, convingerile egoiste , care nu sunt adevarate.
-Daca visati o pisica albastra reprezinta o iluzie pozitiva. Tu crezi in ceva ce nu este adevarat, dar ai intentii bune. Convingeri false , care incurajeaza oamenii si ii mentine intr-o stare de spirit morala si pozitiva.
-Pisica rosie in vise sugereaza ca aveti o mare dragoste.
Daca visati o pisica rosie intr-un copac ar putea avea o semnificatie diferita, dar trebuie sa va cunoasteti emotia pe care o traiti in acel moment. Culoarea rosie poate exprima mai multe stari, de la furie, la pasiune sau chiar sange.
-Daca aveti vise cu pui de pisica, deobicei inseamna dezamagiri din partea cuiva, chiar daca i-ati acordat multa incredere. Sau ati putea fi indrumat gresit de catre alte persoane.
Visul la pui de pisica, intr-o explicatie mai veche, prevesteste ca veti intalni un hot.
Totusi, visul cu pui de pisica ar putea simboliza o faza de tranzitie spre independenta, chiar ca ati fi pregatiti pentru a explora lucruri noi.
Daca visati ca salvati un pui de pisica, inseamna ca aveti dorinta de a-i ajuta pe cei care se indreapta pe cai gresite.
-Daca visezi o pisica ce miauna este semn ca prietenii te vorbesc pe la spate,neplaceri in relatiile cu cei din jur
-Daca pisica se scarpina sau te musca, vei descoperii ca unii dintre prietenii tai nu sint de incredere.
- Daca pisica este cuminte sau daca doarme, vei avea noroc in raporturile cu persoanele de sex opus.
- pisica jucandu-se- te vei confrunta cu niste fatarnici, cu niste oameni viciati moral
- pisici mai multe la un loc de vei vedea- vis rau, vei avea niste probleme in familie.
- Daca visati o pisica moarta acest lucru semnifica un inamic din viata reala care va disparea din viata dumneavoastra sau cel putin nu va va mai afecta. De auziti in vis ca o pisica este ucisa vi se indica lipsa de autonomie intr-un anumit aspect al vietii dumneavoastra. Intr-o interpretare alternativa, poate inseamna ca (femeie fiind) refuzati sa va recunoasteti puterea feminitatii.Visul in care vedeti o pisica care in viata reala a murit indica faptul ca trebuie sa va constientizati sentimentele interioare si interesele. Este timpul sa va eliberati emotiile.
-daca o pisica este agresiva inseamna ca, in realitate, iti este greu sa fii obiectiva si te simti amenintata de cei din jur.
- Una care miauna poate simboliza falsitate, asa ca fii atenta la prietenii pe care ii ai si lasa intuitia sa isi spuna cuvantul. Sunt multe semne ca o persoana din jur nu iti este prietena adevarata .calomnii de la oameni de joasa conditie sociala; prietenii te vorbesc pe la spate.
-O pisica care sta tolanita sau doarme arata faptul ca in momentul respectiv te afli in zona de confort, iar daca te joci cu animalutul, inseamna ca ai nevoie de interactiune si de acceptare sociala.
-daca visezi o pisica furioasa inseamna certuri;
-daca visezi inseamna pisica pe care o ucizi - primejdie evitata,
-daca o vezi moarta sau auzi ca a fost ucisa inseamna ca esti dependent de cineva, de ceva; -cand visezi o pisica alintandu-se gandeste-te care dintre apropiatii tai e ipocrit.
-Daca pisica te musca poate fi vorba de lacomie sau frustrare;
-cand pisica in vis te zgarie inseamna ca esti pe cale de a fi inselat - dar, acum, depinde si ce parte a corpului zgarie/musca, e plasata pisica, pentru ca si partile corpului au semnificatii; de exemplu, daca te zgarie pe cap ar putea fi vorba de tatal tau, daca te zgarie pe mana dreapta poate fi vorba de frati, surori, un prieten, pe mana stanga copiii tai ar putea fi in discutie, amanta/amantul; piciorul drept: parintii si bunicii (cu referire la vreo femeie din viata acestora).
-Daca visezi pisica in lumina semnificatia potential negativa e diminuata, daca o visezi in locuri intunecoase exprima lucruri rele.
Pentru semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator), semnele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) si pentru cele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) pisica in vis simbolizeaza viclenia, ipocrizia, slabiciunea. Pentru semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) e semn de noi cunostinte, atitudini pozitive, respectabilitate.
-Daca pisica se scarpina sau te musca, vei descoperii ca unii dintre prietenii tai nu sint de incredere.
-Daca pisica este cuminte sau daca doarme, vei avea noroc in raporturile cu persoanele de sex opus.
- Pisici mai multe la un loc prevestesc un eveniment neplacut in familia ta.
- Daca vei visa ca vinzi o pisica, s-ar putea sa-ti pierzi bunurile.
-Pisica salbatica vazuta in vis prevesteste dezamagiri, deziluzii.
-Daca auzi in vis miorlaitul unei pisici, inseamna ca vei avea parte de insulte, de suspiciuni, de probleme in relatiile cu cei din jur.
- pisica adormita care prevesteste, potrivit traditiei orientale, bucurii si reusite de tot felul si visele cu pisoi, care prevestesc lucruri bune in relatiile cu cei din jur.
-Se zice ca daca un pui de pisica, un pisoi te musca sau te zgarie, partenerul tau de viata te insala sau e pe cale sa te insele.
- alergand- dificultati la serviciu;
- atingand-o- intentiile egoiste ale unei femei sunt inlaturate;
- auzim- tradare;
- a mangaia- oameni fatarnici;
- a mangaia pe blana- perversitate feminina;
- a mangaia pe cap- hot, ocna;
- a vedea- manie ascunsa, dusmanie;
- dormind- izbanda neamplinita;
- jucandu-se- prefacere;
- miorlaind- reputatie rea;
- mieunand- tradatori;
- mancand carne de- rivalitate amoroasa;
- multe- afaceri rele, vorbire de rau;
- multe miorlaind- pregatiri de nunta anulate, fatarnicie, inselatorie, perfidie;
- muscate- bucurie;
- neagra- nenoroc, gelozie,probleme in amor;
- scarmanata- grija;
- torcand- siretenia unei femei ne cam insala;
- visand- tradare, perfidie, lingusire, ocara;
- zgariindu-ne- infidelitate conjugala, neantelegere intre amanti.
-pisica miorlaind de vei auzi, in vis, neplaceri in relatiile cu cei din jur inseamna;
-pisica jucandu-se- te vei confrunta cu niste fatarnici, cu niste oameni viciati moral;
-pisici mai multe la un loc de vei vedea- vis rau, vei avea niste probleme in familie.
-daca te musca o pisica, visul iti indica fie egoismul tau (primesti, dar nu oferi nimic inapoi), fie resimti teama sau frustrare cand nu-ti merge ceva bine
-daca salvezi o pisica, vrei sa-ti revendici puterea si independenta
-cand te zgarie o pisica e semn ca esti amenintata, ai dorinta de a-ti apara teritoriul sau poate insemna si infidelitate, gelozie intre amanti
-pisicile care se bat iti arata ca ai dusmani, la fel ca si pisica moarta, care inseamna ca ai un inamic, dar de care insa vei scapa
-daca auzi in vis o pisica zbierand, sugereaza ca cineva a spus ceva de rau intr-un moment de nervozitate, fara intentie
-o pisica fara coada e semn al pierderii independentei
-mieunatul unei pisici e imaginea unui prieten fals, care nu iti vrea binele,
- iar mai multe pisici mieunand sunt semnele unei inselatorii sau a unei cununii anulate
-daca mangai o pisica in vis, inseamna perversitate, oameni cu doua fete, hoti
-cand visezi ca o pisica doarme, vei avea noroc in dragoste
-pisica torcand e imaginea unei femei sirete, care te va trada
-un pui de pisica daca te zgarie sau te musca - partenerul te inseala sau te va insela, insa traditia orientala considera acest vis un semn bun, de bucurii si relatii bune cu apropiatii
-mai multe pisici la un loc sunt semn de rau pentru familie, te avertizeaza ca vor aparea probleme sau un eveniment neplacut
-a manca carne de pisica in vis, are o semnificatie ciudata, aceea ca vei invata sa folosesti magia neagra
-daca o pisica iti intra in casa, trebuie sa fii atenta pentru ca visul te avertizeaza in legatura cu jaf, cineva iti va sparge casa
-daca te lupti cu o pisica ce te zgarie, e semn ca vei avea o boala lunga si grea, de care insa te vei vindeca
-daca visezi o pisica in dormitor si ai probleme de natura sexuala, visul iti indica o vina pe care o porti in suflet, deci mare atentie la amanuntele din vis.
-O pisica care te zgarie si este violenta are o interpretare de inselaciune in afaceri si pierderi financiare.
-Pisica mieunand,cineva din anturajul tau te va barfi, va cauta sa iti afecteze relatiile cu cei din jurul tau.
-Pisica alergand, vei trece prin momente neplacute pe plan profesional, cineva iti ,, baga bete in roate” la serviciu.
-Pisica torcand si frecandu-se de tine, cineva va incera sa te insele, vei avea parte de o pierdere.
-Daca vinzi pisica in vis vei avea parte de o pierdere financiara sau despartire.
-Pisica care te zgarie, foarte probabil ca partenerul de viata sa aibe o aventura.
-Pisica care te musca, probleme grave, conflicte, scandaluri.
-Daca in vis vezi o pisica care mananca, foarte probabil vei face un pacat sau vei tainui ceva.
-Pui de pisica, surprize neplacute, vor iesi la iveala cateva minciuni, care te vor face sa iti schimbi parerea despre anumite persoane apropiate.
-Pisici care se bat, este posibil sa realizezi ca ai pierdut ceva, ti-a fost furat.
-Daca in vis vezi pisici jucandu-se, cineva va incerca sa te duca de nas.
-Multe pisici care miorlaie si miauna, foarte probabil sa ai parte de necazuri in familie, cineva foarte apropiat poate trece prin momente dificile.
-Daca alergi o pisica in vis, vei avea parte de o confruntare care se va incheia cu bine pentru tine, vei trece peste un obstacol.

Sursa: trifoicu4foiblog.wordpress.com