VARILUX DIGITIME

In prezent, peste 90% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani folosesc mai multe ecrane in acelasi timp. Adica se uita la televizor, lucreaza pe calculator si isi verifica si telefonul din cand in cand. Petrecem mult timp in fata diferitelor ecrane si trecem de la un dispozitiv elecronic la altul. Folosim telefonul mobil la o distanta noua si mai apropiata pentru ochi, in medie 33 cm, fata de 40 cm care este distanta la care citim o carte. Acest fapt arata ca obiceiurile noastre vizuale se schimba, iar ochii trebuie sa se concentreze in mod intensiv si repetat la distante diferite. Purtatorii de ochelari prezbiopi spun ca trebuie sa faca eforturi pentru a citi caracterele mici si ca ii dor ochii de la lumina ecranului. Viata pe care o ducem, fiind aproape in permanenta in fata unui ecran, este destul de obositoare pentru ochii nostri.

ESSILOR inoveaza si lanseaza

O gama completa de NOI lentile digitale concepute pentru o viata mereu conectata, ce asigura o relaxare a ochilor in prezent dar si o protectia a sanatatii vizuale in viitor. Descoperiti Varilux® Digitime, noile lentile progresive de interior, cu trei variante de optimizare in functie de obiceiurile vizuale. Varilux® Digitime reprezinta o solutie alternativa pentru prezbiopi. Aceste lentile sunt disponibile acum cu un nou parametru exclusiv: DISTANTA PÂNA LA ECRANUL DE LUCRU
- Este distanta dintre pacient si ecranul de calculator
- A fost introdusa pentru optimizarea vederii intermediare, cu completa personalizare a cresterii si descresterii de putere.
Toate lentilele Varilux® Digitime sunt comandate cu valorile pentru vederea la distanta si aditie. Variatia de putere este calculata automat in functie de reteta pacientului.
Avantajele purtatorului cu gama Digitime:
- Reducerea oboselii vizuale in fata ecranului de calculator
- Usurinta in citirea caracterelor mici
- O postura naturala a prezbiopilor in fata tabletei sau a smartphone-ului.
Toate lentilele Digitime sunt disponibile si cu optiunile de personalizare f-360° si Eyecode. Experienta utilizarii mai multor ecrane in acelasi timp nu a fost niciodata mai relaxanta pentru ochii prezbiopilor! Focalizarea naturala este de cele mai multe ori suficienta pentru a vedea clar aproape, dar folosirea caracterelor pe ecrane necesita eforturi mai mari de focalizare. De aceea Essilor a creat cea mai noua inovatie ca parte a gamei Digitime: Zona Vederii Ultra Aproape atenueaza durerile oculare, face mai usoara citirea caracterelor mici si permite prezbiopilor sa revina la o postura naturala in fata smartphone-ului. Se recomanda tratamentul Crizal Prevencia pentru o protectie optima impotriva reflexiilor si a luminii albastre - violet daunatoare emisa de ecran.

ESSILOR ROMANIA

ESSILOR Romania s.r.l. este filiala in Romania a companiei Essilor International, liderul mondial in domeniul lentilelor de ochelari avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia printr-o vedere mai buna. Societatea a luat fiinta in anul 2000 iar din anul 2006 a devenit filiala din Bucuresti a Essilor International. Domeniul de activitate al companiei este distributia de lentile de ochelari, de aparatura pentru dotarea centrelor de optica medicala, a cabinetelor oftalmologice si aparatura pentru medicina muncii. Filozofia noastra: apropierea de clienti pentru a intelege necesitatile lor si gasirea celor mai bune solutii pentru ei.

ESSILOR IN LUME

Grupul Essilor, cel mai mare producator de lentile de ochelari din lume, joaca rolul de lider in aceasta piata oferind:
- Produse inovative, de inalta calitate, concepute pe baza unor cercetari indelungate
- Nume de marca (Varilux, Crizal, Airwear, Xperio, Optifog ) care au devenit standarde universale de calitate si inovatie tehnologica
- Echipe de profesionisti ce creaza sinergie, punand in valoare cunostinte si aptitudini deseori unice in lume
- O organizatie unita si echilibrata, capabila sa va ofere rapid tot sprijinul de care aveti nevoie
- Stransa cooperare intre toti cei implicati in industria optica
- Un parteneriat strategic cu producatorul american de produse chimice PPG si, de curand, cu firma japoneza
Essilor este responsabil de cele mai multe inovatii majore in domeniul lentilelor, realizate in ultima jumatate de secol, atat in domeniul lentilelor progresive, cat si in cel al lentilelor din sticla organica.
Echipele sale de cercetare si dezvoltare exploreaza in 3 directii, pentru a dezvolta produsele de maine:
- Design optic, pentru o mai buna performanta si un confort sporit
- Materiale, pentru a produce lentile mai subtiri, mai usoare si mai rezistente
- Tratamente de suprafata, pentru a imbunatati transparenta (anti-reflex) si durabilitatea (rezistenta la zgarieturi) lentilelor.
Essilor este producator de top si in domeniul complementar al instrumentelor optice pentru profesionisti. Acest lucru ii permite sa ofere solutii pentru nevoile tuturor centrelor de optica medicala, in materie de echipamente si sa sprijine cresterea pietei.