Secretele.com: Zodiile de care este bine sa te feresti. Nu le pasa de nimeni si te pot calca in picioare oricand! (Autor: Razvan Miulescu )
Zodii periculoase. Sunt 3 zodii care efectiv sunt indiferente la suferintele celor din jur. Acestea isi vad propriul interes, nu le pasa de nimeni si de nimic iar daca trebuie sa te calce in picioare pentru a-si realiza scopurile, o vor face fara regrete. Zodii periculoase . Sa vedem in continuare despre ce zodii este vorba!

Prima de pe lista este Zodia Sagetator

Chiar si denumirea zodiei reflecta asta. Au intotdeauna o sageata indreptata spre inimile persoanelor din jurul lor. Sunt persoane care arunca cu vorbele fara sa tina cont ca acestea pot rani. Au o satisfactie cand vad ca si-ai atins scopul, chiar daca a trebuit sa treaca peste cadavre.Vorbele lor sunt facute parca sa distruga, fara a avea remuscari.

Cea de-a doua zodie de care este bine sa te feresti este Zodia Scorpion

Scorpionii sunt periculosi. Au un venin letal cu ajutorul carora isi rapun prada. Asa sunt si nativii acestei zodii. Rautaciosi, invidiosi si razbunatori, vor face totul ca sa castige iar pentru ei totul pare a fi o competitie. Nu conteaza cum au ajuns in varf, chiar daca au folosit metode neortodoxe. Sunt persoane fara remuscari!

Ultima zodie periculoasa este Zodia Gemeni

Gemenilor nu le pasa de nimic si de nimeni. Nativii din Gemeni sunt imuni la orice se intampla in jurul lor. Cat timp nu sunt afectati de ceea ce ii inconjoara, vor trece indiferenti, chiar daca vad ca persoanele de langa ei sufera. Niciodata nu vor incerca sa ajute, atata timp cat nu au un castig.