Secretele.com: Astrologii au facut clasamentul atuurilor fiecarei zodii, al tau care este? (Autoare: Maya Oprescu)
Clasamentul atuurilor fiecarei zodii. Suntem diferiti, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Totusi, astrologii spun ca si zodiile ne ajuta sa ne diferentiem si, astfel au realizat un horoscop al atuurilor pe care le detin zodiile. Sa vedem care este al tau!

BERBEC: Tu atragi oamenii in jurul tau, doar privindu-i, iar la capitolul sexy se pare ca stai cel mai bine din tot clasamentul. Atuul tau este acela ca ii faci pe toti sa se indragosteasca iremediabil.

TAUR: Atuul tau este sufletul bun. Ii ajuti pe toti, neconditionat tu demonstrezi ca esti marinimos cu fiecare zi petrecuta pe acest pamant. Bravo tie, sa tot fie oameni nascuti in aceasta zodie!

GEMENI: Atuul tau este acela de a fi norocos. Tu esti Fat Frumos cu Stea in Frunte al horoscopului, iar optimismul tau ii atrage pe cei din jur.

RAC: Atuul tau este dedicat valorilor familiale. Tu pretuiesti tot ce tine de membrii familiei si te vei lupta pana in panzele albe sa ii ocrotesti.

LEU: Atuul tau este acela ca iubesti sa fii in centrul atentiei, insa stii si cum sa fii un prieten bun. Toti cei din jur te admira.

FECIOARA: Esti devotat si nu incalci principiile prieteniei, tocmai de aceea toti cei care au nevoie de un sfat, vin la tine.

BALANTA: Iti plac discutiile interminabile si atuul tau este acela de a fi un bun orator. Esti mereu increzator si binedispus.

SCORPION: Ai teluri marete, iar armele cu care lupti pentru a le atinge se transforma in teluri. Nu se poate spune ca ai un atuu anume, tu ti-l creezi in functie de necesitate.

SAGETATOR: Atuul tau este frumusetea fizica, se pare ca Mama Natura te-a inzestrat cu multe trasaturi fizice frumoase, de care cei din jur se indragostesc iremediabil.

CAPRICORN: Atuul tau este tacerea. Stii exact cand trebuie sa vorbesti si, in rest, preferi sa fii retinut.

VARSATOR: Ai atuul de a fi geniul topului, iar acest lucru se vede in deciziile pe care le iei in viata de zi cu zi. Iti contruiesti totul cu tact si pare sa iti iasa de fiecare data.

PESTI: Chiar daca unii te numesc sentimental, esti, de fapt, cea mai puternica zodie. Esti greu de doborat si ai multe resurse interioare.