Berbec: Are o saptamana in care isi poate gasi toate rezolvarile problemelor care il framanta.

Taur: E mai pretentios si are o saptamana cu vesti bune din toate directiile. O suma de bani importanta sau cadouri. Vesti bune.

Gemeni: Au o saptamana divina, umbla de colo colo, se mai plimba. Au o protectie impotriva fortelor malefice.

Rac: Sunt in a treia saptamana in care urmeaza sa afle un adevar. Sa nu se intrebe de ce ar putea fi luat de urechi daca au facut un lucru nepotrivit.

Leu: Inca nu s-a potolit, e dezlantuit, tendinta e de a fi recalcitrant. Forta divina e pusa in aplicare. Sa nu se supere pe ceilalti.

Fecioara: Vrea sa se casatoreasca. S-a decis. Ori se casatoreste si schimba locuinta, ori schimba locul de munca. Sa schimbe cel mai bun lucru.

Balanta: Au o saptamana in care sunt mai tensionati si trebuie sa fie mai atenti, sa nu discute in contradictoriu.

Scorpion: Nu s-a decis, are ceva intarzieri. Sa se relaxeze si sa termine cu inchipuirile.

Sagetator: Are o saptamana in care e plin de mistere, de nebuloase. Este protejat de divinitate. Toate lucrarile se rezolva cu ajutorul fortei divine.

Capricorn: Are o saptamana de comunicare intensa. Primeste scrisori, emailuri, mesaje, orice fel de informatii. E la rang inalt comunicarea, sa stie cum sa le interpreteze.

Varsator: A intrat pe un fagas bun, sa lase toate spaimele si grijile deoparte. Sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna incepand de maine.

Pesti: Sa ramana acasa si sa se pregateasca pentru o schimbare mare. E o saptamana cu schimbari destul de mari.