- Pentru Berbec va fi o saptamana de fertilitate si belsug.

- Taurii au o perioada in care nu trebuie sa se enerveze pe cei din jur ca sa nu provoace tot felul de discutii. Vor duce o batalie, dar batalia sa nu depaseasca un ton ridicat. Sa fie in permanenta calmi.

- Gemenii au o saptamana de alternante. Sunt in cautari. Unii schimba locuinta, altii locul de munca sau chiar un partener. Racii sunt pusi pe drumuri. Au mult de alergat. Daca au bagajele pregatite, pot pleca in concediu, e foarte ok.

- Racii sunt pusi pe drumuri. Au mult de alergat. Daca au bagajele pregatite, pot pleca in concediu, e foarte ok.

- Leii au o saptamana de comunicare, de mesaje. E o perioada extraordinara pentru Lei. Trebuie sa aiba mare grija la mesaje.

- Fecioarele au o perioada mai grea. Sunt avertizate sa aiba tarie si forta morala. Vine cu probe greu de trecut pe toate domeniile.

- Balantele se muta in prezent. Lasa toate problemele in trecut si toate spaimele. Trebuie sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna.

- Scorpionii sunt magnetici. Vor avea simbolul dragostei. E o dragoste noua, fierbinte, pasionala.

- Sagetatorii sunt pe punctul de a afla un adevar al naibii de important cu marcaje puternice pentru viata lor.

- Capricornii au avut si saptamana trecuta o revigorare. Acum persista si continua revigorarea. Trebuie sa vada unde e dragostea.

- Varsatorii sunt pusi pe dispute, pe batalii, pe certuri. E bine sa nu-si faca griji degeaba.

- Pestii sunt pe punctul de a primi tot felul de informatii interesante. Au parte de o schimbare foarte, foarte interesanta. Sunt protejati de Divinitate