Progonza meteo pentru Vinerea Mare, 6 aprilie 2018 si de Paste. Iata care este prognoza meteorologilor pentru: 7 aprilie, noaptea Invierii, prima zi de Paste 2018 - 8 aprilie 2018, si a doua zi - 9 aprilie 2018.
Se schimba vremea! Meteorologii nu au vesti bune! Ploi si temperaturi scazute, vineri si sambata
Meteorologii vin cu vesti foarte bune pentru noaptea de INVIERE. Dupa ce vineri am avut parte de ploi si teperaturi mai scazute, de sambata totul revine la normal. Sambata vor fi peste 20 grade Celsius. Cerul va fi aproape in totalitate innorat si va ploua in aproape toata tara, in unele zone cantitatile de apa fiind insemnate.

Vremea in Noaptea invierii - 7 spre 8 aprilie 2018

Sambata vor fi ploi in prima parte a zilei, dar slabe si de scurta durata. Temperaturile maxime vor fi intre 14 si 20 de grade, mai mari in sudul tarii. In noaptea de Inviere cerul va fi variabil in toate regiunile tarii, iar minimele se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in vestul si nordul tarii. Vantul va sufla slab si moderat si izolat, in zonele joase, va fi ceata dimineata. Duminica vremea va fi frumoasa, perfecta pentru ziua de Paste. Se vor inregistra temperaturi de 20-21 grade Celsius. In Bucuresti oamenii vor avea parte de ploi vineri, sambata ca fi un cer noros, iar duminica va fi mai cald, cu o maxima de 21 de grade.