AVANTAJE: Femeia Pesti, un tumult de stari conflictuale
Femeia Pesti este de departe sensibila zodiacului. Ati intalnit vreo reprezentanta a sexului frumos nascuta in zodia Pestilor? V-a fost greu sa o cititi? De regula le recunoasteti dupa mersul feminin, privirea visatoare, am spune usor adormita. Este asa pentru ca tot timpul viseaza cu ochii deschisi si calatoreste in lumi numai de ea stiute.

Femeia Pesti si spiritualitatea

Unii astrologi spun ca Iisus s-ar fi nascut in zodia Pestilor. Nu stim ce sa credem dar poate acesta este motivul pentru care multe persoane nascute in zodia Pestilor au o mare aplecare spre credinta. Fiind un semn dual si mutabil, femeia Pesti este tot timpul in razboi cu propria constiinta - intr-o parte spre latura materiala a vietii, spre placeri si poate in unele cazuri desfrau, alcool si alte lucruri interzise, iar in cealalta parte, la extrema, femeia Pesti este vesnic bantuita de culpe, indoieli, intr-un mare razboi al constiintei. Ascendentul ar putea sa o ajute sa ajunga la un echilibru cu sinele. Indreptarea spre sursa primordiala a vietii - Dumnezeu - o ajuta pe Femeia Pesti sa ajunga oarecum la un echilibru, asta daca nu cumva abordeaza tema religiei intr-un mod habotnic. Dupa cum stiti niciodata nu sunt bune extremele, intotdeauna trebuie ajuns la un echilibru intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa fii. Daca o nativa din aceasta zodie este o fire vesela, sociabila, ii place sa se imbrace colorat sa aiba activitati culturale nu-si poate ignora aceste lucruri care pe ea o fac fericita si sa devina brusc o persoana posaca, imbracata cu straie inchise la culoare, neingrijite, cu alte cuvinte sa renunte la feminitate si zambet. Chiar daca vor fi perioade cand se va indeparta de Dumnezeu, nativa Pesti va reveni asupra credintei in valuri succesive. Tot timpul va invata altceva din acest fenomen al credintei.

Viata zbuciumata a unei femei in zodia Pesti

Reprezentantele acestei zodii au o viata destul de intensa, trec prin multe cumpene in viata, unele poate au mai multe casatorii, altele isi gasesc cu greu un partener stabil deoarece fiind firi sensibile, artistice, atrag exact opusul lor. Intuitia este un punct cheie al femeii Pesti, intelegand lucruri care de multe ori nu sunt spuse. Ea reuseste foarte usor sa citeasca oamenii, insa, din pacate nu tine seama de multe ori de ce ii spune acest simt. Daca vrei o prietena pe viata cunoaste o astfel de femeie. Indiferent ce rele i-ai facut sau in ce stare o gasesti ea se va sacrifica pentru binele tau si al familiei. O femeie in aceasta zodie dupa ce a atins maturitatea incepe sa caute in interiorul ei si sa scoata din caseta amintirilor tot felul de amintiri dureroase, insa acest lucru o ajuta sa afle cine este si sa-si recladeasca o noua viata. Indiferent de cat de greu ii este tot timpul, ajutata probabil de providenta ea cade tot timpul in picioare. Pare ciudat dar barbatii din aceasta zodie sunt mult mai ancorati in latura materiala si sunt mult mai introvertiti, iar la capitolul adevar stau destul de prost. Unei native nascute in acest semn zodiacal nu-i place minciuna, falsitatea si este poate din acest motiv o fire justitiara. Zambetul unei reprezentante a Pestilor este inconfundabil, ea rade cu ochii si-ti transmite interiorul ei. Daca treci printr-o pasa proasta alege sa vorbesti cu aceasta doamna Pesti, considerata de multi mama ranitilor. Putine persoane o inteleg din cauza starilor antagonice prin care trece destul de des. Problemele intampinate de-alungul vietii s-ar putea sa o transforme pentru o perioada intr-un arici pe care clar nu ai vrea sa-l intepi, de fapt, frustrarile, greutatile, esecurile au condus la asta. Daca isi da seama ar putea sa inceapa sa lucreze cu ea pentru a redeveni ceea ce a fost, un spirit liber, plin de iubire catre semenii sai.

Partenerii femeii Peste

Firea sensibila o face de multe ori sa-si aleaga parteneri nepotriviti, pentru ca ea simte nevoia de protectie, tandrete, calm dar si de un barbat cu care sa se inteleaga din privire, care sa simte ce gandeste ea. Cam greu, caci nimeni nu e perfect. Desi se spune ca femeia din Pesti se intelege cel mai bine cu nativii din zodiile de apa, Racul si Scorpion, lucrurile nu stau chiar asa. Prea multa sensibilitate la ambii parteneri nu face decat sa dauneze cuplului. Femeia Pesti poate trai mari pasiuni cu cei nascuti in zodiile de foc, Berbec, Leu sau Sagetator. Poate visa cu ochi deschisi alaturi de un barbat in Varsator sau poate cobori cu picioarele pe pamant cu ajutorul unui barbat din zodia Fecioara, Capricorn.

Sursa: avantaje.ro