- Berbecii au protectie totala toata luna martie. Trebuie sa se gandeasca la faptul ca pot face lucruri cu forta divina. Sunt feriti de toate fortele malefice.

- Taurii au o perioada de asteptare. Au un an hotarator. Sunt rugati sa aiba un pic mai multa rabdare. Trebuie sa stie sa rabde ca sa obtina surprize.

- Gemenii trebuie sa abordeze toate probleme din luna martie altfel decat le-a abordat pana acum. Pe scurt, sa schimbe tactica!

- Racii au castiguri pe toate planurile: si financiar, si afectiv, si relational.

- Leii au mult de alergat, trebuie sa fie puternici, sa isi rezolve problemele. Au oferte si contraoferte. Trebuie sa aiba forta, tarie, putere.

- Fecioarele au o perioada de revigorare. Au din toate cele patru puncte cardinale beneficii si trebuie sa actioneze in favoarea lor. Vor fi bine pregatite.

- Balantele trebuie sa lase toate grijile la o parte. Sa lase necazurile in urma si sa se pregateasca. Abia acum incepe anul.

- Scorpionii, tenebrosii, intra pe incidenta fortei divine. Au o multime de mistere neelucidate. Vor fi misteriosi total.

- Sagetatorii au o luna cu schimbari fundamentale acasa. De la o zi la alta sunt in asteptare. Nu se stie daca vor reusi sa faca fata, pentru ca sunt fantastic de multe schimbari.

- Capricornii, truditorii, sunt in fata unor schimbari majore, rapide. Sunt pregatiti doar pentru munca, iar acum vor fi nepregatiti totalmente. Ceea ce va veni va fi sub auspicii bune.

- Varsatorii au cele mai bune rune luna asta. Vor da lovitura in luna martie. Vor face un salt rapid in existenta lor, un salt calitativ.

- Pestii au o luna mai cu susul in jos. Au o luna de mesaje, de comunicare, de interpelare. Sunt pe postura de acumulare de informatii.
Sursa: huff.ro