Peste 100 de antreprenori au participat ca voluntari, in 2017, la activitati ale Fundatiei Vodafone Romania avand ca beneficiari peste 400 de persoane, copii si tineri defavorizati, precum si persoane cu dizabilitati. Activitatile au facut parte din programul de educatie Ateliere de Antreprenoriat al Fundatiei Romanian Business Leaders, finantat de Fundatia Vodafone Romania cu aproape 68.000 de lei.
Activitatile au inclus, printre altele, decorarea peretilor in sectiile pre si postoperatorii de la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, partide de baschet in scaune rulante, alaturi de persoane cu deficiente motorii, beneficiari ai Fundatiei Motivation, precum si consiliere pentru afaceri, de care a beneficiat Atelierului social DecoArt, in care lucreaza tineri cu dizabilitati.
Anul s-a incheiat cu participarea voluntarilor la un mini-campionat de fotbal, alaturi de copiii de la Scoala Sociala Sportiva Fundatia Real Madrid si cu implicarea a peste 60 dintre ei in cel mai amplu program de voluntariat al Fundatiei Vodafone Romania, Scrisori pentru Mos Craciun.