BERBEC. An de corectare a greselilor din trecut. Poti analiza relatia in care de afli, dar trebuie sa-ti asumi responsabilitati mai ales daca nu-ti place ceea ce faci din punct de vedere profesional. Mizeaza pe intuitie si evita tensiunile intre 27 iunie si 28 august cand Marte e retrograd. Ai nevoie de stapanire de sine in ceea ce priveste rudele.

TAUR. Prioritare sunt relatia si casatoria. Pot sa apara iubiri mai vechi. Nu te grabi sa cedezi ispitei pentru ca esti terminat. E anul pasiunii, dar nu ceda la ceea ce a fost. Renunta la principiu. Jobul trece in plan secund, dar nu iti neglija sarcinile. Atentie la buget, vei avea tentatia sa cheltuiesti mai mult. Verifica-ti in permanenta finantele si monitorizeaza-ti sanatate. Stresul in anul viitor va fi mult mai mare. Petrece timp mai mult in natura. Vei avea prietenii aproape.

GEMENI. Nu trebuie demarate alte proiecte pana nu le termi pe cele aflate in derulare. Vei simti nevoia de schimbare de job. Analizeaza foarte bine. Dar vei simti nevoia de schimbare si in viata personala. Nu e anul potrivit pentru astfel de schimbari, nici de job, nici de parteneri. Ai liber la iubire, dar nu te pripi. Nu munci suplimentar, nu vei fi platit. Sanatatea e in atentie. Orice semnal al corpului trebuie tratat. Pentru gemenii care nu au copii si isi doresc, anul promite o sarcina.

RAC. Devin mai justitiari, mai responsabili. Incearca sa nu fi moralist. Trebuie sa ai clementa si rabdare cu cei dragi pentru a nu fi ostili. Barbatii vor incerca sa rupa aliante mai vechi. Evita cearta. Copiii vor fi motiv de mandrie. Profesional racii vor face ceea ce le place, desi castigul e modest. Daca nu, vor fi tentati sa caute alte zone. Vei cauta un post mai bun, vor aparea oameni noi in viata zilnica. Nu trebuie sa te grabesti cu sanatatea. Pot aparea traumatisme din mai pana in noiembrie.

LEU. Iti vei dori sa ajungi mai popula. O poti face, dar cu conditia sa nu deranjezi. La serviciu pot aparea schimbari bruste si radicale, dar ele sunt benefice. Acum sau niciodata e deviza ta. Vei gandi pozitiv, vei dori o dragoste libera fara restrcitii. Atentie, daca sari calul te vei trezi cu un copil chiar daca nu te astepti. Rudele apropiate de vor ajuta. Apar brusc stari melancolice. Imunitatea e mai scazuta iar banii ii vei castiga cu multa munca.

FECIOARA. Esti una din zodiile fericite. Nu vor fi probleme. Vei avea mult de lucru, dar in liniste. Pot aparea promisiuni pentru un alt job mai bun. Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard pana nu analizezi bine. Pot aparea sanse de promovare la serviciu. Banii vor veni in tirmestrul trei dintr-o marire de salariu. Nu cheltui inutil. Imunitatea trebuie marita, vei avea o sensibilitate mare. Evita stresul si barfa, nu te amesteca in vietile altor persoane.

BALANTA. Toate lucrurile bune vin spre tine foarte usor. Te vei bucura de acest an. Iti puni in evidenta perseverenta si stilul de munca. Sefii vor fi cu ochii pe tine si te vor aprecia. Exista si posibilitatea unei avansari, dar mare atentie, vei avea responsabilitati in plus. E recomandat in 2018 sa ceri o marire de salariu. Vei fi mult mai multumit financiar in semestrul doi. Traieste echilibrat si mananca sanatos, anul iti da un tonus bun. Nu cumpara lucruri inutile si renunta la excesele finaciare.

SCORPION. Un an benefic. Posiilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. Viata sentimentala e plina de esenta, ai grija doar la exprimarea prea directa. In familie vei fi mai implicat,. Sanatatea e mai buna la inceputul anului decat la final. Nu ascunde adevarul atunci cand te deranjeaza ceva. Spune deschis dar cu calm.

SAGETATOR. Un an usor daca iti folosesti inteligenta. Vei fi pregatit spiritual sa faci schimbari in gandire. O sa iti pui inteligenta in slujba muncii. Exista o crestere de salariu, dar nu trebuie sa faci excese financiare. Nu impartasi ideile de afaceri cu persoane straine pentru ca ele le vor fura. In dragoste trebuie sa ai controlul, dar lasa-ti si partenerii sa se implice. Ai nebuloase cu dragostea.

CAPRICORN. E loc de bucurii. E recomandat sa te bucuri si sa scapi de nervi mai ales la serviciu. Poti scoate din sarite colegi sau sefi, dar faci totul meticulous. Nu riposta, stai calm. Multe persoane vor incerca sa te scoata tap ispasitor. E momentul propice ca tu sa beneficiezi de o marire financiara, dar mai ales la inceputul anului. Poti primi bonusuri si la final. Banii revin in discutie mai ales in relatia cu partenerul. Sfatul e sa discutati deschis problemele fara manie. Discutati despre probleme intime si sexualitate fara tabu. Trebuie sa iti intaresti relatia.

VARSATOR. Vei simti ca poti realiza orice. Cariera e exploziva, ajungi lider si apar beneficii. Nu te culca totusi pe o ureche pentru ca trebuie sa muncesti. In 2018 vei avea nenumarate oportunitati, nu trebuie sa le ratezi. Priveste atent trecutul pentru a intelege prezentul. In dragoste persista independenta, esti mai distant dar ai momente cand sexualitatea e depordanta si apare romantismul. Cauti o relatie mai veche in care te-ai simtit bine, dar e loc si de una noua. E un an benefic pentru a face un copil. Incearca sa economisesti. Sanatatea e buna, dar atentie la sistemul digestiv incepand din iulie.

PESTI. Un an fantastic. Mult timp in plus pentru a scapa de incapatanarea ta. Te vei relaxa din plin. Daca nu ai loc de munca anul viitor iti poti gasi unul. Riscul unei tradari din partea unui coleg e urias, atensie. Nu de aventura sa faci lucruri pe care nu le-ai mai facut pana acum. Poti rani cu usurinta persoanele dragi. Moral bun, profita de el, vei avea parte de sanatate. Te va ajuta o dieta mai sanatoasa sau o vacanta placuta.