- Mircea Hamza: 12 noiembrie: La RTV, un spectacol de un penibil absolut: au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani. Evident ca la Elisabeta e liniste totala si totusi se pare ca tuta aia sta acolo de dimineata si bate campii fara gratie.
- 10 noiembrie la 22:15: In legatura cu posibilul miting mare al PSD nu-mi fac multe iluzii. O mermeleste Dragnea ca de obicei ca nu e momentul, sa mai vedem, poate altadata.
- 10 noiembrie la 21:55: Observ ca trimisii PNL la televiziuni sunt mai toti avocati. In ciuda menirii lor, acestia pledeaza cauza procurorilor DNA ! Sper ca oamenii cu probleme penale nu risca sa fie aparati de astfel de avocati, ca sigur vor ajunge la puscarie!
- 10 noiembrie la 19:43: Blestem pe capul meu: la A3, Pieleanu; la RTV, Chireac. Peste o ora, astia doi schimba locurile. Mai bine pe Disney!
- 10 noiembrie la 19:13: Cred ca fostul rege a fost bagat iarasi in frigider, pana se mai linistesc apele, se stinge scandalul cu nepotul si voteaza Parlamentul propunerea lui Dragnea si Tariceanu sa dea casei regale cate 25 de milioane de euro anual, din banii nostri, ca tot sunt romanii bogati.
- 10 noiembrie la 11:50: Daca si Parchetul General! Dupa seria nesfarsita de achitari decise de judecatori in dosarele intocmite de Kovesi si portocalele ei din DNA, iata ca si Augustin Lazar, seful de atelaj de la Parchetul General, claseaza un dosar penal deschis la cererea lui Kovesi. Or fi cele doua Zdrente (Taica Lazar si Luluta) uniti in cuget si simtiri si corb la corb nu-si scoate ochii, dar si cand incep sa si-i scoata!
- 8 noiembrie la 14:43: Presedintele PNL de rit nou, Ludovic Orban, ne anunta cu o mutra razboinica si grava ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, pentru ca motiunea de cenzura este cea mai puternica arma a opozitiei. Degeaba are cea mai puternica arma, daca opozitia e o martoaga costeliva si slabanoaga care abia se tine pe picioare.
- 7 noiembrie la 21:05:
- Atat timp cat procurorul general, seful DNA, seful DIICOT sunt numiti de Presedinte, intotdeauna va exista interferenta in justitie si intotdeauna o sa existe tentative de comanda politica - Ludovic Orban, 2013.
-PNL se va opune categoric propunerilor formulate de ministrul Justitiei, in special aceea de a elimina presedintele din procedura de numire a sefilor parchetelor - Ludovic Orban, 2017.
Nu ma mira piruetele logice ale presedintelui PNL Orban.Unii zic ca politicienii trebuie sa inghita in fiecare dimineata cate o broasca raioasa. Bine-bine, dar cine ii pune sa manance si cate un cacat la micul dejun?
- 7 noiembrie la 20:47: Guranul de la PNL zice: daca eu sunt ministrul Justitiei. N-o sa fii niciodata nici macar ministrul ingrijirii pantofilor lui Orban! Observ ca la astia de la PNL nu conteaza ca au doi neuroni, unul sau nici unul, toti spun aceleasi lozinci. Ma intreb daca astia sunt tampiti din nascare sau ii tampeste cineva pe parcurs? Nu de alta, dar nu exista dusmani mai mari ai PNL ca penelistii insisi.
- 7 noiembrie la 20:31: Libertatea presei functioneaza ca o presa. Un mizerabil de la PS News publica urmatoarea mizerie: Pomana oii. Ministrul Daea si-a indopat directorii cu pastrama, vin si banane. Articolul, intins ca o pomana tiganeasca, spune doar un lucru: ministrul Daea si-a sarbatorit ziua de nastere la Cercul Militar cu niste invitati. In conceptia postacului care se crede jurnalist evenimentul e de mare rusine. Hai sictir, Razvan Gheorghe!
- 7 noiembrie la 18:28: Lui Politeanu sau Chiloteanu (mereu ii confund pe astia!) de la Coruptia ucide se pare ca nu i-a fost de ajuns fasaiala de protest de duminica (noaptea, ca hotii!) si mai incearca o data la lumina zilei. Mai vrea un miting de amploare maine in fata Guvernului. De la fasaiala, vor sa ajunga la sparcuiala, cum bine spunea un prieten!
- 7 noiembrie la 18:00: Portocalele din DNA au primit ordin sa tureze iarasi motoarele. Sa-i spuna cineva Lulutei ca, orice ar face de acum incolo, pentru ea e prea tarziu!
-7 noiembrie la 11:45: Va mai amintiti: Te salut, generatie in blugi!? Florin Badita, cu coruptia care ucide, a inaugurat generatia in chiloti. Sa vedem cand incepe generatia in curul gol!
- 7 noiembrie la 10:38: Am citit cu scarba zecile de comentarii injurioase la adresa doctorului Razvan Constantinescu. Idiotii respectivi ori nu au citit ce a scris doctorul, ori nu au inteles, ori au ordin sa injure pe orice motiv. Am avut totusi si o slaba consolare: nici unul dintre ei nu se afla pe lista mea de prieteni!
-7 noiembrie la 10:22: Daca te pune Necuratul sa te uiti in ochii Lulutei vezi un hau fara fund si te intampina o bezna totala. Nervii optici pleaca de la ochii ei, dar nu ajung la creier, ca la tot omul. Ei se cupleaza cu o patima oarba, cu o dorinta nestavilita de putere si cu credinta ca Luluta e trimisul lui Dumnezeu pe pamant cu misiunea mesianica de a mantui neamul romanesc! Pentru toate acestea, calca in picioare demnitatea oamenilor, distruge vieti, destine si cariere si baga in puscarie vinovati si nevinovati de-a valma, dupa cum i se nazare.
O astfel de fiinta nu are ce cauta in fruntea unei institutii, ci ”in zidirea sfintei Golii”, cum spunea Eminescu.
- 7 noiembrie la 09:53: Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, intitulata Romania in bezna. Ii avertizez pe penelistii de rit nou ca Romania nu este in bezna. Bezna e doar in capetele lor seci si ale tefelistilor prosti care au iesit duminica in strada!
- 7 noiembrie la 09:47: Pe de o parte, doctorul Razvan Constantinescu, care trateaza si vindeca pacientii; Pe de alta parte, Rares Bogdan, care imbolnaveste mintile si sufletele oamenilor incitand la ura si revolta. Exista vreun om intreg la minte care l-ar alege pe Rares Bogdan?
- 6 noiembrie la 00:15: Hai, copii ai durerii, iesiti la miting sa va numaram! Stim ca sunteti prosti, vrem doar sa aflam cati sunteti!

- Monica Krueger Urmareste 6 noiembrie la 21:12: Cum este vorba aia? Gura pacatosului adevar graieste? Plavanul, Klaus Werner Iohannis: Coalitia face legi impotriva sistemului.

- 5 noiembrie la 21:09: Marile proteste anuntate pentru aceasta seara ar fi trebuit sa le dea frisoane guvernantilor. Judecand dupa numarul redus de participanti, e clar ca Kovesi si Johannis isi musca mainile de necaz. In ciuda prostilor, legile Justitiei merg inainte!
- 5 noiembrie la 21:02: Daca nici Ciolos nu a vrut sa discute cu proasta aia de la A3.
- 5 noiembrie la 20:59: Cu vreo doua zile in urma i-am indemnat pe tefelisti sa iasa in strada si le-am adus ca argument suprem faptul ca au intrat banii de la Soros. Se pare ca informatia mea privitoare la banii veniti de la Soros s-a dovedit a fi falsa, daca judecam dupa numarul anemic de protestatari. Ori banii nu au venit, ori au ajuns in buzunare straine. Acum inteleg de ce tefelistii scandeaza ca nu vor o tara de hoti si cer ca DNA sa vina sa ii ia. E vorba despre hotii care le-au furat banii trimisi de Soros!
- 5 noiembrie la 20:48: O proasta de la A3 zice: - Nu pot aprecia, dar sunt peste zece mii in strada. Prost sa fii, ca sa poti sa lucrezi la A3!
- 5 noiembrie la 20:43: Un tefelist pe nume Cristian Mates, care pretinde ca nu este in tara, indeamna ca macar zece-douazeci dintre tefelistii aflati inauntrul granitelor tarii sa-si dea foc. Eu cred ca ar fi bine ca el sa le dea un exemplu tovarasilor lui de idei. Sunt sigur ca toate televiziunile vor fi fericite sa dea imagini cu un bou care se autoincendiaza. Si eu, ca multi altii, ma voi bucura sa-l vad arzand.
- 5 noiembrie la 20:28: Noi mitingim, nu gandim! Chiar acum chitaristul penelist Orban explica de ce e bine sa participe liberalii de rit nou la protest, dar el nu se baga. E ca in bancul cu ouale care, la actul sexual, participa, dar nu se baga!
- 5 noiembrie la 20:22: PNL si USR si-au mobilizat activul de partid sa participe la mitingul din aceasta seara. Din ce se vede pe tv, doar atatia reprezinta nucleele dure ale acestor doua partide? Sa nu ne mire ca la viitoarele alegeri, scorurile inregistrate la precedentele alegeri sa fie un vis frumos pentru Orban si Barna! Aflu ca si Ciolos este prezent la miting cu celebra Raluca Pruna. Si se mira unii ca PSD va conduce tara si in urmatorii 20 de ani!
- 5 noiembrie la 19:55: De-a lungul vremii, prostii au respins dovezile si argumentele logice. Hai, copii ai durerii, iesiti la miting sa va numaram! Stim ca sunteti prosti, vrem doar sa aflam cati sunteti!
- 2 noiembrie la 21:07: Tariceanu i-a adresat o scrisoare deschisa lui Johannis, lunga si cuprinzatoare. Cred ca presedintele Senatului a gresit. Trebuia sa scrie scurt si concis, in asa fel incat sa inteleaga si Johannis. Dupa cum se stie, orice propozitie mai lunga de patru cuvinte ii provoaca lui Johannis dureri de cap si ii curge sange din nas. Tariceanu trebuia sa se rezume la urmatoarele: JOHANNIS, ESTI SAMSAR DE CASE, ESTI TRAFICANT DE COPII SI ESTI SLUGA LUI KOVESI.
- 2 noiembrie la 20:45: Johannis, cel mai iubit tefelist al patriei. Pe vremuri, presedintele Romaniei era gratulat cu diverse titluri: primul miner al tarii, primul marinar, cel mai iubit fiu etc. Johannis, venit foarte tarziu la pomana porcului, nu prea mai avea ce sa ciuguleasca, asa ca a mai gasit ceva cu care sa se impauneze: cel mai iubit tefelist. Cu un timp in urma si-a pus geaca rosie si a manat turma de tefelisti spre Piata Victoriei pentru a o sprijini pe Kovesi si a cere demisia guvernului. Azi s-a gandit ca geaca rosie nu se asorteaza cu ciorapii, dar a sarit din nou in apararea lui Kovesi si a aratat drumul turmei de tefelisti. Acest titlu este onorant pentru Johannis, pentru ca este la acelasi nivel intelectual cu tinerii frumosi, liberi si, neaparat inteligenti. Cineva facea o observatie: prostii au o scula care tine loc de inteligenta si anume siretenia. Totusi, azi am vazut un prost atat de prost ca nici siret nu e.
- 2 noiembrie la 19:12: Johannis s-a rastit la PSD si ALDE. Tariceanu a reactionat prompt, la obiect si a zugravit un Johannis sluga lui Kovesi. Dragnea, ca de obicei, nu se grabeste, el cumpaneste lucrurile adanc si temeinic. Va avea ceva de zis anul acesta, anul viitor sau la Pastele Cailor?
- 2 noiembrie la 19:01: Mi se pare mie sau mobilizarea tefelistilor pentru iesirea in strada nu prea functioneaza? Vreau sa dau o mana de ajutor si fac un apel: Bai, baieti de orice sex, iesiti la miting ca Luluta are nevoie de ajutor, nu de alta, dar ministrul Justitiei s-a hotarat sa-i traga scaunul de sub fund. Pai daca Johannis a indeplinit porunca ei si a sarit sa o apere, voi ce faceti, dormiti in bocanci?
Si inca ceva: au intrat banii de la Soros! Hai, ca la bani functioneaza regula: primul venit, primul servit! Nu conteaza ce si daca ganditi, important e sa fiti multi. Ca sunteti prosti se stie!
- 2 noiembrie la 18:47: Kovesi a poruncit si sluga s-a executat. Johannis a iesit public sa ne anunte care este dorinta lui Kovesi: nu trebuie schimbate legile Justitiei, pentru ca Justitia e buna, DNA este perfecta, iar Kovesi este zeita anticoruptiei. Mai, Johannis, rau ai ajuns! Tu nu ai aflat ca cine cauta stapan sluga moare? Puteai sa-ti alegi un stapan mai de Doamne-ajuta. Dar chiar Luluta, o neterminata imbatata de putere? In fond, e o chestiune de alegere: cine se aseamana se aduna.