Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate. Accidentele vasculare cerebrale sunt de 2 tipuri: de tip ischemic cand se obstrueaza un vas de sange si de tip hemoragic cand se sparge / rupe un vas de sange in tesutul cerebral.
Printre simptomele aparute dupa un accident cerebral sunt: starea de amorteala, slabiciune sau paralizie a fetei, bratului sau piciorului, de obicei pe o parte a corpului, tulburari de vedere la un ochi sau la ambii, precum vedere neclara, incetosata, stare de confuzie, tulburari de vorbire sau de intelegere a cuvintelor celorlalti, tulburari de mers, ameteala, pierderea echilibrului sau a coordonarii, dureri de cap severe. Exista si simptome care apar lent, progresiv, ore si zile, mai ales in cadrul accidentelor cerebrale ischemice.
Accidentele vasculare cerebrale sunt la ora actuala in Uniunea Europeana cea mai importanta cauza de dizabilitate si reprezinta afectiunea cu cea mai mare cheltuiala de recuperare. Refacerea funcțiilor motorii este un deziderat important pentru care sunt utilizate programe de fizioterapie in combinație cu medicamente, insa eficacitatea este limitata in multe cazuri.
Terapiile de regenerare folosite de mine au urmatoarele avantaje: sunt intravenoase, deci actiunea lor este imediata, terapiile se pot face in orice faza a bolii, chiar si la 21 de zile dupa accidentul cerebral, medicamentele si solutiile folosite sunt inovative, non-toxice pentru organism si ficat,rezultatele se vad imediat si sunt de durata, rezultatele sunt verificate si atestate, exista publicatii ale acestor tratamente in reviste de specialitate. Pentru a veni si mai mult in sprijinul pacienților, colaboram cu Spitalul AngioMedica Bucuresti pentru consultatii, tratamente de regenerare si internari. Pacientii cu accidente vasculare acute/subacute se pot transfera din sectia de neurologie unde au fost internati la Spitalul AngioMedica. Tratamentul de regenerare are eficacitate maxima cand este efectuat in faza acuta sau subacuta a accidentului vascular, ne-a declarat dr. Felician Stancioiu.
Dr. Felician Stancioiu a studiat medicina in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila si a profesat medicina atat in tara, cat si in SUA, lucrand cu prestigiosi profesori in domeniul cercetarii medicale regenerative cu celule stem.Dr. Felician Stancioiu utilizeaza tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate in SUA si Romania cu substante si medicamente aprobate in SUA si UE, la care se adauga unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite.
Tratamentele sunt personalizate in functie de evaluarea clinica si paraclinica a fiecarui pacient si implica administrarea unor medicamente si/sau suplimente, vitamine, minerale sub forma injectabila. Tratamentele stimuleaza celulele stem proprii, amelioreaza si/sau elimina stresul oxidativ celular, reechilibreaza metabolismul si funcționarea celulelor, reduce inflamatia locala si sistemica, detoxifica ficatul si rinichii etc.
Detalii la: http://www.terapieregenerativa.ro/ sau 0727.500.402.