HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral romanesc de pe piata suplimentelor alimentare, a lansat un nou site de prezentare si vanzare a produselor sale. Noul site si magazin online este disponibil la adresa www.hofigal.eu
Tehnologia evolueaza rapid si noi trebuie sa tinem pasul! Dorim sa ajungem mai repede si mai usor in casele dumneavoastra, motiv pentru care sutele de produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule si comprimate.
Platile din magazinul online sunt securizate. Pot comanda si romanii din strainatate!
Noul site Hofigal este mai mult decat un magazin online sau de prezentare a produselor Hofigal - ci si un compendiu de produse perfect corelat cu afectiunile medicale ori simptome ale acestora, faciliteaza identificarea celui mai bun remediu pentru fiecare utilizator. Permite o navigare simpla, usoara, o identificare rapida a produselor cautate, la pachet cu informatii complete despre calitatile terapeutice, indicatii de folosire, modul de administrare al acestora.
Noul site Hofigal este si o solutie de e-commerce completa, in care factorul uman, uneori susceptibil de a gresi, este inlocuit cu un program automat de facturare si gestiune. Platile vor fi perfect securizate, iar site-ul va avea moneda multipla - lei si euro - conversia facandu-se la cursul BNR din ziua respectiva. Pentru a se evita orice disfunctionalitate si pentru a facilita la maximum primirea produselor solicitate, corelarea partii de gestiune cu stocul din depozit se face la fiecare jumatate de ora.
Intrucat am primit mii de solicitari de a livra produsele noastre peste tot in Uniunea Europeana, ne bucuram sa putem anunta pe aceasta cale ca acum vom onora si comenzile clientilor nostri din strainatate in 4 - 5 zile lucratoare, in timp ce comenzile din tara vor ajunge la destinatie in maximum 3 zile. Profit de prilej pentru a le multumi celor care considera produsele marca Hofigal vindecatoare pentru trup si suflet si care ne scriu zilnic, multumindu-le! Le multumim la randul nostru si le oferim remedii pe baza de plante cultivate ecologic, cu certificari ale unor prestigioase organisme internationale in domeniu. Peste 200 de brevete si medalii internationale atesta excelenta produselor noastre, fapt care ne obliga si ne onoreaza. Hofigal este un stalp de rezistenta a cercetarii romanesti in domeniul plantelor medicinale, aromatice si o companie cu management integrat - calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatate si securitate ocupationala, a spus Anca Daniela Raiciu, la evenimentul de lansare a site-ului Hofigal.