www.libertatea.ro informeaza: Un prezentator TV a tras spaima vietii lui. A fost atacat brutal in timp ce investiga un grup de hoti. Jurnalistul a fost lovit cu pietre, iar un individ ar fi incercat chiar sa-l atace cu un topor, informeaza B1 TV. Reporterii abia au scapat din mainile batausilor.
Dupa o ancheta indelungata si patru zile de filaj, prezentatorul TV Christian Sabbagh si echipa sa au ajuns in localitatea Tileagd, din judetul Bihor. Investigatia i-a adus intr-un cartier rau famat, unde locuiau mai multi indivizi suspectacti ca ar fura combustil din trenurile-cisterna din gari.
Sabbagh a mers acolo insotit de echipa lui, in speranta ca va reusi sa vorbeasca cu suspectii.
Insa, inca de la aparitia reporterilor, localnicii s-au aratat deranjati de intrebarile incomode si prezenta camerelor de filmat. I-au amenintat pe jurnalisti iar de aici panala violenta nu a fost decat un pas.
In doar cateva minute reporterii s-au trezit atacati cu pietre, iar unul dintre scandalagii a scos toporul.
Au vrut sa ne omoare Eram la o documentare despre hotii de combustibil si am fost inconjurati. Ne-au flancat cu o caruta si au sarit pe noi cu topoarele. Stiau masina, probabil ca au remarcat-o in aceste zile, cat am stat la panda. Un baiat din echipa a fost lovit la cap, iar agentul de paza care ne-a insotit a fost impuns cu un fel de tepusa. Pe mine m-au lovit la picior, cand incercam sa protejez cameramanul care era cel mai expus. Masina e praf, distrusa, a declarat Cristian Sabbagh.
In plin scandal, politia a stat cu mainile in san. Jurnalistii s-au plans ca agentii ar fi refuzat sa-i insoteasca in cartierul rau famat si i-au lasat fara aparare in fata infractorilor.