In perioada 6 - 8 octombrie 2017 va avea loc la Romexpo a XXII-a editie a Targului Ghidul Miresei. Mirii 2018 vor avea ocazia sa aleaga dintre mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele. De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, servicii foto-video, muzica, accesorii.
- Targul va avea loc in Pavilionul C4-C5 din Centrul Expozitional Romexpo.
- Reducerile de toamna sunt din ce in ce mai cautate pentru a micsora bugetul nuntii prin achizitia țtinutelor la lichidari de stoc. Astfel, rochiile mult visate pot fi cumparate la preturi mult mai accesibile.
- Esarfele roz cu inscrisul Top 2017 Ghidul miresei marcheaza cele mai mari reduceri disponibile in targ.
- Tot in aceasta editie se vor putea vedea in premiera si primele colectii 2018 de rochii de mireasa, costume de ceremonie si verighete.
- Viitorii miri sunt asteptati si pentru rezervarea salonului de evenimente, a serviciilor foto-video si a formatiilor de nunta, acestea fiind indicat a fi contractate cu 12-16 luni in avans.
Detalii despre eveniment, program, bilete si concursuri pot fi gasite pe www.targulghidulmiresei.ro sau www.facebook.com/GhidulMiresei.