Cei care lucreaza la birou mananca mereu pe fuga, de obicei in fata laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute.
In acelasi timp, oamenii au tendinta de a-si cumpara produse de tip fast-food sau de patiserie, ceea ce poate fi periculos pentru sanatate pe termen lung. Astfel, Finn Crisp a lansat o campanie prin care isi propune sa aduca in atentia oamenilor importanta unei mese sanatoase si satioase, chiar si in micile pauze de la birou.
In cadrul unei cercetari publicata in The New York Times Magazine s-a concluzionat ca aproximativ 62% dintre angajati consuma masa de pranz la birou, un fenomen pe care oamenii de stiinta sociala l-au numit desktop dining.
Gustarile sanatoase si gustoase la locul de munca ne pastreaza in forma maxima, asa ca Finn Crisp isi doreste sa incurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara si transporta usor, fara a avea nevoie de incalzire. In plus, daca sunteti pregatiti cu gustari sanatoase, nu veti fi ispititi de optiunile nesanatoase disponibile la birou, a adaugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Finn Crisp, o gustare sanatoasa si satioasa cu multe proteine si fibre naturale
Fibrele sunt esentiale pentru o dieta sanatoasa si echilibrata, iar specialistii in nutritie au constatat ca necesarul zilnic de fibre este de 25 - 35 de grame. Pentru ca au un continut bogat in fibre (intre 15-21 grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt satioase, contribuie la o functionare adecvata a sistemului intestinal, mentin stabil nivelul zaharului din sange, lupta impotriva diabetului, mentin inima saanatoasa si ajuta la reducerea riscului de cancer.

Despre Finn Crisp

Brandul Finn Crisp a fost infiintat in Finlanda, in anul 1952. Producatorul Finn Crisp este numarul doi in lume in productia de paine crocanta si lider in industria de panificatie din Finlanda si Țarile Baltice.
In Romania, produsele Finn Crisp sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL si se gasesc in lanturile de magazine Auchan, Carrefour, Cora si Mega Image, in doua variante: paine crocanta traditionala (din secara si din tarate de secara) si paine crocanta subtire (din secara, cu multicereale sau cu chimen, coriandru si usturoi). Pretul recomandat pentru o cutie de Finn Crisp de 175 g/200 g este intre 7.50 si 8.90 lei.