activenews.ro: Marcel Iures, mesaj pentru sustinatorii homosexualilor: Baza societatii e familia formata dintre un barbat si o femeie, pentru ca ei fac copii si asigura mersul inainte al lumii (Autor: Tudor Matei)
Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iures a afirmat ca familia este formata dintre un barbat si o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negrutiu si Claudiu Pandaru. Fosti ziaristi la Gandul, unde atacul la adresa Bisericii Ortodoxe era tema principala, cei doi au inceput emisiunea prin a se mira de formula de salut a lui Marcel Iures, care spune: Doamne-ajuta!, dar si ca acesta este un om credincios. Intrebat de Negrutiu ce parere are despre initiativa Coalitiei pentru Familie, o organizatie formata din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea sa schimbe definitia familiei in Constitutie in sensul definirii familiei ca uniunea dintre un barbat si o femeie, Marcel Iures a dat un raspun care i-a lasat pe cei doi fara replica:
- Un barbat si o femeie si nu e normal?
Uluiti, cei doi incearca sa se replieze si nuanteaza intrebarea, precizand ca tot ceea ce face Coalitia pentru Familie este pentru a exclude posibilitatea legiferarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, dar primesc un raspuns si mai direct:
- E treaba lor. Asta e. Eu m-am insurat cu o femeie. Am facut un copil, care are sexul barbatesc, a mai spus actorul, care spune ca la baza societatii e familia formata dintre un barbat si o femeie, pentru ca ei fac copii si asigura mersul inainte al lumii. Poate se mai naste un Iisus, un Mahatma Gandhi, a mai adaugat Marcel Iures.
Sustinatori ai casatoriilor homosexuale, cei doi moderatori au dat exemplul Germaniei, care recent a legiferat casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Marcel Iures nu a parut deloc impresionat si a dat un raspuns pe masura intrebarii:
- Foarte bine. Si noi ce sa facem?
Despre incidentele de la Cluj-Napoca, actorul a comentat:
- Ca la scandal. Dati o palma unui cersetor la Casa Centrala a Armatei si o sa vedeti ca se strange lume buluc.
Iures a tot repetat ca subiectul minoritatilor nu prea il intereseaza, chiar daca cei doi moderatori insistau cu intrebarile:
- Vorbim de minoritati - si nu o spun cu ipocrizie, ca descopar eu acum cuvantul, am alta treaba. Pur si simplu am alta treaba. Nu imi bat capul. Oricum platim o armata de oameni care trebuie sa gandeasca lucrurile astea. Tot pe mine ma intrebi? Ce-ai cu mine, frate? Am treaba! Pe cuvant!, a insistat actorul.

Sursa: activenews.ro