www.libertatea.ro informeaza: Politia din Florida a facut, duminica, nu mai putin de 32 de arestari. Este vorba despre persoane care au fost prinse in timp ce furau produse din magazine aflate in zonele devastate de Irma, uraganul care a facut zeci de victime si pagube materiale impresionante.
Imagini cu noua persoane care furau articole sportive dintr-un magazin de profil din Fort Lauderdale au fost surprinse de camerelor postului local de televiziune WPLG.
Sa mergi la inchisoare pentru o pereche de pantofi sport este una dintre cele mai proaste alegeri pe care le poti face in aceasta viata. Stati acasa si aveti grija de cei dragi si multumiti ca sunteti toti teferi, a spus Rick Maglione, seful politiei locale.
Aceleasi avertismente au fost lansate in mediul online si de catre alte departamente ale politiei din Florida.
Fiecare hot care vine la Pembroke Pines va fi primit cum se cuvine de catre ofiterii nostri. Alegeti intelept si ramaneti acasa, este un alt avertisment.
Reprezentantii politiei din Florida au anuntat ca exista persoane responsabile cu monitorizarea si paza locuintelor celor care au plecat din calea uraganului Irma, iar sistemele de supraveghere instalate au surprins imagini cu hotii.
Mai mult, un agent a deschis focul asupra unui suspect in varsta de 17 ani si a arestat un altul.