Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Specialisti in UX Design, Customer Experience, Product Management si nu numai, sunt asteptati la Hotel Sheraton in perioada 3-6 Octombrie, pentru ceva mai mult decat o conferinta, o experienta!
La UX Bucharest 2017 vei avea parte de trei zile de workshop-uri super interesante si o zi iintreaga de prezentari sustinute de specialisti de top din industrie. Aici vei avea ocazia sa vezi si sa discuti cu nume sonore din comunitatea internationala de UX. Atat facilitatorii workshop-urilor, cat si speakerii sunt persoane cu experienta in studiouri de design si consultanta in corporatii sau zone academice.
Mai multe informatii privind programul, speakerii, tematica workshop-urilor si achizitionarea biletelor de participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: 2017.uxbucharest.com
Iata programul workshop-urilor:
- 3 octombrie, workshop-uri din zona de Customer Experience: Service Design, Metodologie si Inovatie in produse si servicii.
- 4 si 5 octombrie, workshop-uri din zona de User Experience: Design al produselor, Metodologie si Procese in UX Design, Cercetarea utilizatorilor, Personas, Harta strategica a UX.
In ziua de 6 octombrie va avea loc conferinta a carei scena va fi ocupata de speakeri internationali cu notorietate in domeniile de User Experience si Customer Experience.
Printre speakerii de la conferinta se numara:
- Jared Spool - co-fondator al Center Centre si fondator al User Interface Engineering,
- Gregg Bernstein - Senior User Researcher la Vox Media Inc.,
- Andy Budd - CEO la Clearleft,
-Adrian Swinscoe - autor al cartii How to Wow, dar si consultant si coach de mai bine de 20 ani pentru antreprenori si executivi din aria strategiei de business si customer experience, marketing si dezvoltarea de business,
- Jonah Becker - VP in departamentul de Design din cadrul Fitbit, anterior VP in Industrial Design la HTC,
- Dana Chisnell - profesor adjunct la Harvard Kennedy School si director adjunct al Centrului de Civic Design,
- Juho Paasonen - freelancer in Change Management,
- Cennydd Bowles - designer si autor al cunoscutei carti Undercover User Experience Design.
Initiativa si organizarea acestui eveniment apartin Asociatiei Romane de User Experience Design, organizatie non-guvernamentala care isi propune sa promoveze si sa sustina dezvoltarea practicii de User Experience Design din Romania.
Asociatia Romana de User Experience Design este in parteneriat educational cu Interaction Design Foundation, organizatie de renume din Danemarca, care sustine ridicarea nivelului de educatie si profesionalism in User Experience Design, la nivel global.