STIRIPESURSE informeaza: Anunt de ultima ora al lui Liviu Dragnea pentru pensionari si salariati: Ce se intampla cu varsta de pensionare si cu pensiile (Autor: Cornel Dumitrescu)
Anunt de ultima ora al liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru pensionari, dar si pentru salariati. Seful Camerei Deputatilor a anuntat calendarul cresterii pensiilor, dar si al salariilor.
- Este foarte important sa eliminam nedreptatile din legea pensiilor. Sunt reguli de bun simt nerespectate. Pana in 2020 pensia va fi de 1770 de lei. Nu s-a discutat de modificarea varstei de pesnionare. O vom avea, dar cu argumente serioase. Vrem sa nu mai fie asemenea discrepante intre pensii. Sunt oameni care au muncit 30 de ani si au pensii mici. Sper ca in aceasta sesiune parlamentara sa adoptam legea pensiilor. Nicio pensie nu va scadea, pentru ca este un drept castigat la care nu umblam. Ne intereseaza ca pensiile care sunt mici si foarte mici sa inceapa sa creasca, a anuntat Dragnea.
Si asta nu e tot. Dragnea s-a referit si la Pilonul II de pensii.
- Orice masura care se ia trebuie sa ii ajute pe romani. Nu e vorba de masuri impotriva unui sistem sau a unei companii. Obiectivul nu e sa ne certam cu acele companii. Fara patima si cu analiza se vor prezenta masuri. Am cerut sa avem acces la cifre. Cand vedem cifrele, vedem daca trebuie facut ceva. Nu se nationalizeaza, nu se inchid, a spus Dragnea care a inceput razboiul si cu cei din Opozitie.
- Imi e greu sa comentez asemenea ineptii ale opozitiei. Noi facem bani si ii impartim romanilor. Ei spuneau sa taiem salarii si pensii, a incheiat liderul PSD.

Sursa: stiripesurse.ro