Berbec (21 martie - 20 aprilie): Are o saptamana de calatorii si de plimbari, astrele tin cu el si anunta o calatorie.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Are o perioada pe care si-o doreste. Fantastica. Primeste cadouri sau sume de bani importante. Lucruri frumoase.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Sa abordeze total diferit sau sa schimbe foaia cu toate problemele. Nu mai functioneaza. Orice innoire aduce si lucruri bune.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Au o saptamana in care sunt mai tensionati, mai guralivi si cauta razmerita. Sa se potoleasca si sa se calmeze. Atunci vor avea castig de cauza.

Leu (23 iulie - 22 august): Este protejat din toate punctele de vedere de divinitate. Pot sa faca orice, dar nu lucruri rele.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Tot vin provocari asupra Fecioarelor singure. O dragoste noua, fierbinte, ceva pasional. Sa nu piarda oportunitatile. Sa actioneze.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Au o saptamana cu o suita majora de schimbari benefice.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Sa fie pregatiti pentru schimbari in toate planurile. Beneficitate din toate punctele de vedere.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Cei care isi doreau copii, sa munceasca mult. Sa procreeze. Viselor lor li se vor implini.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Va gasi rezolvarea problemelor care il framanta prin discutii cu cei din jur.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Este pus in situatia de a ramane acasa in asteptarea unor schimbari importante curand.

Pesti (19 februarie - 20 martie): O saptamana in care se produce un salt rapid calitativ in viata lor. Beneficitatea e acum la cote maxime.


Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Sursa: huff.ro