In prezent, Le Diner en Blanc se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume. Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului Le Diner en Blanc din Romania.
Aventura secreta inaugurala promite o seara de neuitat plina de eleganta, frumusete si magie, deoarece preia o locatie inedita pentru mancare, distractie, celebrare si momente de dans sub cerul orasului.

Le Diner en Blanc - Around the world

Le Diner en Blanc - Bucharest

CONCEPT

Le Diner en Blanc reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment!
Mii de oameni imbracati in alb si debordand de eleganta, pasiune si rafinament, se intalnesc la un picnic sic intr-un spatiu public, secret si special transformat!
Pe parcursul serii, invitatii se bucura de frumusetea unui eveniment outofthebox si de participarea la ceva neasteptat.
Dincolo de spectacolul si eleganta cinei in sine, oaspetii se desfata printre bun gust si dragoste pentru frumusete.
Le Diner en Blanc aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii se indeamna unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic. Fara trafic auto, fara trafic pietonal - doar trecatori uimiti de scena din fata lor.
Totul este un vis, pe care te asteptam sa-l traim in alb!


EVENIMENT

Iata o scurta trecere in revista a celor mai importante detalii ale evenimentului.

Detalii eveniment:
Locatia Le Diner en Blanc aleasa va fi unul din cele mai deosebite locuri din oras, asa ca va trebui ca toti invitatii sa fie imbracati elegant! Adaugarea unei palarii, a unei masti sau a unui accesoriu tinutei nu este obligatorie, insa este foarte recomandata.

Le Diner en Blanc consta in crearea legaturilor de prietenie!
Le Diner in Blanc este despre traditie si glamour!
Dress Code:
Alb! Alb! Alb! Totul EN BLANC!
Originalitatea si creativitatea sunt incurajate, atata timp cat sunt stilate si de bun gust.
Totul alb inseamna fara culoarea fildesului sau crem.
Singura pata de culoare acceptata: accesoriile din aur sau argint.
Doamne: ansamblu alb elegant
Domni: tricou/camasa si pantaloni albi
Estimare numar participanti:
800 - 1000 persoane


Informatii importante si reguli de acces:

Editia inaugurala a Diner en Blanc, va avea loc in Bucuresti, pe data de 24 august 2017, intr-o locatie secreta, comunicata cu cateva ore inainte de deschiderea evenimentului, prin mesaje transmise participantilor.
Biletele pot fi achizitionate aici: https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest Vor exista doua variante de acces la acest eveniment unicat:
1.Acces general
Accesul general reprezinta achizitionarea online, de catre participanti, a minim 2 locuri, beneficiind din partea organizatorului de punerea la dispozitie a locatiei de amplasare a unei mese si 2 scaune precum si de programul de entertainment. Acestea, impreuna cu un cos de picnic care sa contina mancarea si maxim o sticla de vin sau spumant/persoana, urmand sa fie aduse la locatie de catre participanti. Participantii vor trebui sa respecte cu strictete regula de baza a Diner en Blanc: sa fie imbracati in totalitate in alb! Toate decoratiunile, precum si fata de masa si scaunele trebuie sa fie albe! IMPORTANT: Nu va fi permis accesul in locatie cu altfel de bauturi sau cu cantitati mai mari decat cele de mai sus. Accesul va fi controlat de organizatori si in cazul in care se constata ca participantii incearca accesul cu alcool sau alte bauturi in afara de o sticla de vin sau spumant, acestea vor fi retinute la intrare.
Pret: 350 lei/ 2 persoane

2.Acces general + food + drink + masa complet echipata si 2 scaune
Acest pachet achizitionat online, permite participantilor sa soseasca la locatie imbracati in totalitate in alb si sa primeasca din partea organizatorului a meniului constand in aperitiv, fel principal si desert precum si a unei sticle de vin si a uneia de apa de persoana. Deasemenea, masa ii va astepta pregatita, cu vesela, tacamuri si pahare de lux. Totul pregatit pentru o cina de poveste si o distractie pe masura! Odata sositi in locatie, participantii isi vor ridica meniurile si bauturile si vor fi condusi la mese de catre voluntarii nostri. Meniurile vor fi atent pregatite de catre chef Franz Conde, executive chef al partenerului nostru Athene Palace Hilton.
Vinul va fi pus la dispozitie de catre Cramele Recas, va fi un vin selectionat din gama premium al acestui partener. Apa minerala si plata va fi oferita de catre Coca Cola.
Am fost intotdeauna fan al Diner en Blanc pentru ca demonstreaza puterea magica pe care gastronomia o are si a avut-o dintotdeauna in reunirea oamenilor si in celebrarea convivialitatii. Editia originala din anii '80 a fost un fenomen care a prezis cumva mediul social al zilelor noastre: transmiterea in secret a informatiilor despre locatia si ora cinei catre o multime de oameni. Diner en Blanc va fi un moment istoric pentru Bucuresti si sunt absolut mandru si incantat sa iau parte la acest eveniment pentru prima oara; alaturi de echipa Athenee Palace Hilton suntem bucurosi sa asiguram serviciille de catering pentru oaspeti si sa continuam traditia evenimentelor grandioase pe care le sustinem prin parteneriate - Chef Franz Conde, Executive Chef Athenee Palace Hilton Bucuresti.
Cramele Recas, in calitate de partener al evenimentului Diner en Blanc, isi reafirma cu aceasta ocazie statutul de lider de calitate si inovatie intre producatorii autohtoni de vin, oferind participantilor la aceasta intalnire exclusivista vinul oficial al serii. Este vorba despre sortimentul Pinot Grigio selectionat din noua gama premium Regno Recas, gama care cuprinde vinuri de o calitate dovedita international si care reprezinta tot atatea inovatii, unele in premiera pe piata romaneasca: etichete-concept, de autor, dopul bio si stilul de vinificatie savuros, care a consacrat producatorul banatean in preferintele consumatorilor romani si straini deopotriva - Marina Samoila, Event Manager Cramele Recas
Pret: 750 lei/ 2 persoane
Presa va avea acces la Diner en Blanc in urma acreditarii solicitate organizatorilor, avand pusa la dispozitie o zona de lounge speciala, in care va exista posibilitatea de realizare a interviurilor si/sau sedintelor foto. Acreditarea reprezentantilor presei va fi limitata la o persoana/publicatie pentru presa scrisa si online respectiv doua persoane in cazul televiziunilor. Pentru acreditari: [email protected]
Programul serii va debuta la ora 18:00 cu accesul participantilor, iar timp de o ora, vor avea posibilitatea preluarii meniurilor pentru pachetul 2, respectiv aranjarea meselor pentru pachetul 1
Diner en Blanc se va desfasura in intervalul 18:00 - 23:00
Un alt aspect deosebit de important este acela ca, pentru editiile viitoare, toti participantii la aceasta prima editie vor avea prioritate la achizitionarea locurilor, urmand ca in cazul in acre acestia nu isi vor exprima dorinta de participare, diferenta de locuri sa fie oferite spre vanzare catre alti participanti.

PREMII:

Vor exista 2 premii oferite de catre parteneri la aceasta prima editie Diner en Blanc.
Un premiu constand intr-o cina exclusivista intr-o locatie secreta va fi oferit de Cramele Recas pentru cel mai cool cuplu!
Un al doilea premiu, surpriza, va fi anuntat in seara evenimentului si va fi oferit de organizatori. Acesta va consta deasemenea intr-o cina out of the box intr-o locatie absolut neconventionala! Acesta va fi oferit pentru cea mai inedita si deosebita aranjare a unei mese, drept pentru care ii incurajam pe oaspetii nostri sa fie cat mai creativi cu putinta!