Sfatul Parintilor informeaza: Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut
Luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Citeste in continuare caracteristicile generale ale femeilor, in functie de luna nasterii.

Ianuarie
Femeile nascute in luna ianuarie sunt ambitioase si incapatanate. Au tendinta sa fie rezervate si sa isi schimbe repede starea de spirit. Pot fi lideri buni si au un simt al eticii foarte bine dezvoltat. Femeilor nascute in luna ianuarie le plac foarte mult mediile curate si bine organizate.
Februarie

Femeile nascute in luna februarie sunt spirite libere si aventuroase. Nu ezita sa se suie in avion si sa plece in jurul lumii fara sa fi stat sa stabileasca vreun traseu. Femeile nascute in luna februarie sunt creative, le plac proiectele noi, sunt firi deschise, romantice si extrem de sincere.

Martie
Femeile nascute in luna martie sunt incantatoare, insa tacute si introvertite. Timide din fire, ele prefera sa evite aglomeratia. Le place sa-si exprime sentimentele in maniere artistice. Femeile nascute in luna martie sunt dragastoase, iubitoare si loiale. Pun interesele celorlalti mai presus de propriile interese.

Aprilie
Femeile nascute in aprilie sunt ca un fluturas. Le place sa fie in centrul atentiei si sa straluceasca. Sunt diplomate din fire si comunica foarte usor. Nu discuta despre propriile interese, dar sunt foarte hotarate in atingerea telurilor. Femeile nascute in luna aprilie sunt foarte selective cand isi aleg partenerii, sunt dinamice si curajoase.

Mai
Femeile nascute in mai sunt imprevizibile. Isi schimba foarte des preferintele, sunt comunicative si expresive, cu o viata sociala activa. Le place sa invete si sa calatoreasca. Femeile nascute in luna mai sunt amatoare de literatura si arta si sunt fascinate de muzeele si centrele culturale ale lumii.

Iunie
Femeile nascute in luna iunie gandesc in avans si sunt tot timpul cu ochii spre viitor. Sunt amuzante si creative, intelegatoare si empatice. Femeile nascute in luna iunie sunt amuzante si curioase, au vocea calda si nu le place sa se contrazica.

Iulie
Femeile nascute in luna iulie sunt spontane, increzatoare, foarte vesele, energice si aventuroase. Ele au tendinta sa-si ascunda sentimentele, nu le place sa se laude si evita conflictele. Firi empatice si iubitoare, femeile nascute in luna iulie au grija de ceilalti.

August
Femeile nascute in luna august sunt extrem de analitice si au metode bazate pe logica atunci cand au de rezolvat diverse situatii. Sunt foarte potrivite unor meserii precum inginerie, contabilitate, asigurari sau investigatii. Femeile nascute in luna august sunt generoase si pozitive, cu un simt al umorului bine dezvoltat.

Septembrie
Femeile nascute in luna septembrie au standarde foarte inalte. Sunt iubitoare si dornice sa-i ajute pe ceilalti. Sunt creative si inovatoare, cauta relatiile pe termen lung. Femeile nascute in luna septembrie sunt precaute si foarte organizate si isi fac planuri pentru orice actiune urmeaza sa intreprinda.

Octombrie
Femeile nascute in luna octombrie sunt prienetoase si sociabile, raman pozitive indiferent de situatie si nu se dau batute foarte usor. Ele sunt puternice si independente, evita confruntarile si cauta tot timpul echilibrul. Femeile nascute in luna octombrie sunt atractive si foarte loiale.

Noiembrie
Femeile nascute in luna noiembrie sunt misterioase si isi ascund adevaratele sentimente. Sunt motivate si ambitioase si nu au nevoie de lauda nimanui. Le place sa invete lucruri noi, au mintea ascutita si se acomodeaza foarte usor. Femeile nascute in luna noiembrie sunt curajoase si perseverente.

Decembrie
Femeile nascute in luna decembrie sunt iubitoare si energice, tot timpul pe fuga. Sunt firi generoase si amuzante, le plac bancurile si jocurile. Nimeni nu ramane mohorat in preajma unei femei nascute in luna decembrie.

Sursa: sfatulparintilor.ro