BERBEC 21.03-20.04: Multi dintre dumneavoastra vor incepe proiecte indraznete pentru renovarea casei, reparatii si reamenajari ale spatiului locuibil. in mod sigur, discutiile vor fi aprinse si pot aparea mici dispute, mai ales din cauza haosului creat in caminul dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti din ce in ce mai ocupati. Calatoriti mult si va faceti noi prieteni. Va preocupa mult bunastarea familiei si mai ales a celor mai mici membri. Daca va ocupati de comert, scris sau actorie, va trebui sa invatati sa va folositi de puterea cuvintelor. in aceasta perioada faceti adevarate minuni cu cuvantul.

GEMENI 22.05-21.06: Castigati multi bani si va cam grabiti sa ii cheltuiti. Este posibila chiar o achizitie majora. Veti fi multumiti de acest lucru si va incurajati sa visati la proiecte mult mai indraznete. Va ambitionati chiar sa va sporiti considerabil averea. Succes!

RAC 22.06-21.07: Soarele este in semnul dumneavoastra si va ofera o energie debordanta, dar si sansa de a va incarca bateriile pentru tot restul anului. Si Mercur, si Marte sunt tot in zodia dumneavoastra si asta va face mult mai vorbareti, plini de idei, dar si agresivi mai ales atunci cand vreti sa convingeti pe cineva.

LEU 22.07-22.08: Sunteti inca in umbra, dar asteptati momentul cand Soarele intra in zodia dumneavoastra. Pana atunci insa puteti face planuri secrete. Sunteti foarte apreciati de sefi sau de persoane importante din viata privata. Va este deocamdata indeajuns. Progresul vine curand.

FECIOARA 23.08-22.09: Va bucurati de popularitate si de compania celor mai buni prieteni, mai ales a celor care va impartasesc valorile si idealurile. Acesta este si un moment prielnic sa observati daca vreunul dintre amici va dezamageste asteptarile. Nu le subestimati puterea de convingere!

BALANTA 23.09-22.10: Soarele se afla in partea de sus a diagramei dumneavoastra si asta inseamna ca sunteti admirati mai mult ca oricand. Puteti folosi acest lucru in favoarea dumneavoastra si va va ajuta Marte, cel care starneste ambitia.

SCORPION 23.10-21.11: in aceste zile va puneti in gand sa faceti ceva pentru a va largi orizonturile. in primul rand veti calatori, fie pe plaje cu nisip alb, fie pe strazi pietruite. Cu siguranta aveti nevoie de o schimbare de peisaj. Vreti aventura, vreti sa cunoasteti oameni noi, care va implinesc setea de cunoastere.

SAGETATOR 22.11-21.12: Lucrurile se vor schimba in bine pentru dumneavoastra si mai ales la locul de munca. Este un moment prielnic pentru a discuta noi contracte. Aveti capacitatea necesara rezolvarii unor dispute si probleme legate de o mostenire sau de o proprietate comuna.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va concentrati pe parteneriate si prieteni apro-piati. Veti fi apreciati drept cei mai buni negociatori, mai ales daca la mijloc se afla propriile dumneavoastra interese. in aceasta perioada aveti insa mai multa nevoie de somn ca de obicei. Respectati nevoile organismului.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti increzatori in propriile forte si doriti sa va organizati mai bine fiecare aspect al vietii personale. Este recomandat sa va alimentati cu indeajuns de multa energie si sa va concentrati ca sa puteti reusi tot ce v-ati propus.

PESTI 19.02-20.03: Perioada care urmeaza va fi una dintre cele mai distractive si pline de relaxare din tot restul anului. Acceptati tot felul de invitatii la gratare, picnicuri, teatru, mese festive si alte mici distractii, chiar daca nu va luati concediu, ci doar petreceti in weekend.