MAGAZIN: Cum va recapatati aspectul seducator? (Autoare: ECATERINA BATRANEANU )
Dupa o noapte cu somn insuficient, poate din cauza influentei Lunii, poate datorita unei cine copioase, dimineata va nemultumeste aspectul fetei, cu ochi inflamati. Ce puteti face pentru a va recapata rapid aspectul seducator? Iata cateva solutii salvatoare.
- Incepeti cu o baie de aburi, cu o infuzie de seminte de marar.
- Un alt remediu pentru ochii inflamati este infuzia de albastrele. Se pun 2 linguri de albastrele intr-un litru de apa clocotita, se lasa la infuzat si cand lichidul este doar caldut se clatesc ochii.
- Si castravetii sunt recunoscuti pentru capacitatea de a reduce inflamatia si de a imbunatati circulatia sangvina. Se pun cateva rondele pe pleoape sau se pregateste un suc de castraveti, se inmoaie doua dischete si se tin pe ochi cel putin 15 minute.
- Cofeina din ceaiul verde ajuta la contractarea vaselor mici de sange, calmand ochii umflati. Aplicati direct pe ochii inchisi doua pliculete de ceai verde, foarte bine umezite si lasati sa actioneze 15 minute.
- Si albusul de ou ajuta la stimularea circulatiei sangvine. Din acest motiv o masca din albus aplicata in zona ochilor va fi benefica.