Berbec (21 martie - 20 aprilie): Berbecul va avea pronia cereasca de partea lui. Isi va rezolva toate problemele.

Taur (21 aprilie - 20 mai): La Taur e o problema: saptamana va fi ceva mai complicata. Va trebui sa se mobilizeze mai atent. Multe lucruri au sapat in subconstientul lor si nu au reusit sa ajunga intr-o stare de intelegere.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Geamanul e sfatuit sa aiba un pic de rabdare, sa stea acasa cumintel, in asteptarea unor schimbari. Sa fie pregatiti de schimbarile care vin. Ii vor motiva.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racul a avut o saptamana buna, dar acum va avea o saptamana fantastic de buna. Va primi multe cadouri.

Leu (23 iulie - 22 august): Leul s-a intors cu susu-n jos. Trebuie sa lase grijile legate de trecut in urma, sa lase necazurile in urma.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara are o multime de lucruri neelucidate, are multe adevaruri ascunse. E protejata de divinitate, dar va trebui sa ridice capacul de pe oala cu presiune.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balanta are o perioada mai suparatoare. Se va agita destul de mult. E recomandat sa se relaxeze.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionul are o saptamana in care va incepe o noua viata. De ce sa nu faca asta, daca are nevoie de un restart?

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Sagetatorul inca are o perioada agitata, si agitatia va persista in majoritatea anului. Trebuie sa impartaseasca atat necazurile cat si bucuriile.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornul are chef de cearta. E pus sa sustina o mica batalie cu cei din jur.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorul e in atentia cuiva. Primeste multa dragoste de la acel cineva, ba chiar un cadou minunat.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Nativul Pesti a facut investigatii, s-a distrat, a rezolvat, iar acum urmeaza o perioada in care primeste foarte multe mesaje. Va fi agitatie.

Sursa: huff.ro

(Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3)