Pielea ta a visat mereu la catifelare, insa programul incarcat si lista lunga de to do-uri nu ti-au permis sa respecti cu strictete ritualul de ingrijire al acesteia. De-acum totul inainte insa totul devine mai usor, iar tu nu mai ai nici o scuza sa nu te catifelezi la dus, dar si imediat dupa, intr-un singur minut.
Din respect pentru frumusetea feminina naturala si pentru pielea delicata si catifelata, Roge Cavailles a lansat inovatia anului 2017 in ceea ce priveste atenta si rapida ingrijire a pielii tale: Lait Hydratant Spray Express din gama Nutrissance.
Lipsa de timp, comoditatea, dar si texturile lipicioase sunt cele trei cauze majore ce le impiedica pe femei sa isi hidrateze corespunzator pielea zilnic.
Tocmai de aceea, acest produs este adresat tuturor femeilor practice care sunt mereu pe fuga, dar care nu si-au pierdut speranta ca pot obtine efectul maxim de hidratare intr-un timp record.
Roge Cavailles si-a propus pentru aceasta vara sa sfideze timpul. Expertul pielii sensibile si delicate propune toata eficacitatea Nutrissance intr-un produs inovator, extrem de rapid si eficient: Laptele Hidratant Spray Express ce face hidratarea zilnica mai usoara. Ultra-practic, acest spray difuzeaza o textura lejera si non-grasa pe toate zonele corpului care se absoarbe instantaneu, iar tu te poti imbraca imediat dupa aceea, fara sa iti faci griji ca iti vei pata hainele.
Nicicand hidratarea nu a fost mai simpla, iar daca te gandesti si la zonele mai putin accesibile din spatele picioarelor sau pe spate, visul tau tocmai ce a devenit realitate: intr-un singur minut, pielea este hidratata si catifelata complet, iar tu iti poti relua imediat activitatile.
Cum functioneaza acest produs revolutionar?
Spray-ul pulverizeaza laptele in picaturi foarte mici. Ultra-lejere si non-grase, ele patrund instantaneu in piele. Formula imbogatita cu complexul de agenti surgras si vitamine este special creata pentru a asigura confortul pielii uscate si sensibile. Daca agentii surgras ajuta la refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii, in timp ce o lasa sa respire, vitaminele (Vitamina E + Provitamina B5 + Vitamina B3) si oligo-elemente o repara in profunzime. Pielea retine astfel mai bine apa, luptand impotriva uscarii.
Iar daca acum ai descoperit secretul catifelarii, ce ar fi ca in timpul dusului mintea si corpul sa se relaxeze, iar tu sa traiesti o adevarata experienta sezoriala?
Pielea fragila are la dispoziție patru produse de dus inedite, menite sa o incante si sa o rasfete zi de zi. Avand texturi si parfumuri unice, crema de dus, sapunul ulei si sapunul crema transforma momentul dusului intr-o calatorie experimentala invaluita in parfumuri delicate, intotdeauna fara alergeni.

Rasfat si delicatețe suprema: Crema de dus cu unt de migdale & trandafir
Sub aspectul sau pudrat foarte feminin, dezvaluie o textura ultra-onctuoasa, iar parfumul sau te va plimba printr-o gradina de trandafiri.
Catifelare 24H: Uleiul de baie
Uleiul de dus catifelant asociaza calitatile hranitoare ale uleiului de argan si ale uleiului de migdale dulci. Avand culoarea de ambra si parfumul cu note orientale dulci, momentul imbaierii se transforma intr-o placere fara limite.
Energie & revigorare â€" Uleiul de baie & dus revigorant
Cu o textura light, uleiul hranitor iti ofera un boost de energie, dezmierdandu-te cu un parfum de citrice ce te va inviora instantaneu!
Fondantul din dus: Crema de dus cu unt de karite & magnolie
Cremoasa, fondanta, laptoasa aceasta crema gurmanda cu parfum floral este o placere desavarsita, pielea devenind incredibil de delicata si parfumata.
Indiferent de produsul cu care alegi sa te rasfeti la dus, Roge Cavailles iti ofera garantia frumusetii si ingrijirii adevarate pielii tale.
Seductie, delicatete si catifelare - traieste experienta Roge Cavailles in aceasta vara!