Simbol al Bucurestiului interbelic, Palatul Odeon renaste sub un nou brand care ii exprima perfect personalitatea - Imperial Glamour.
Renovat integral intr-o maniera luxoasa, Palatul Odeon Imperial Glamour pune la dispozitia oaspetilor sai trei saloane de evenimente, doua cafenele si o spatioasa terasa in aer liber.
Rezultatul unui proces in care pasiunea s-a intalnit cu creativitatea pentru a compune un design de lux, Palatul Odeon Imperial Glamour ramane tributar istoriei si culturii. Prin pastrarea unui mix de elemente decorative interbelice si a atmosferei autentice, locatia va oferi o experienta unica vizitatorilor sai.
Detinut si renovat de catre Premier Group (care include si Premier Palace Spa Hotel), Palatul Odeon Imperial Glamour pastreaza toata frumusetea si originalitatea unei cladiri monument arhitectural, integrandu-se insa perfect in peisajul contemporan al capitalei europene.
Situat in apropierea centrului Bucurestiului, dar totusi departe de agitatia si zgomotul orasului, pe malul Dambovitei (Splaiul Unirii 162), Palatul Odeon Imperial Glamour si-a redeschis portile joi seara, momentul fiind marcat printr-o petrecere inedita.
Suntem incantati ca putem sa scriem inca o fila in istoria acestui loc vibrant, punand la dispozitia oaspetilor nostri preparate delicioase care pastreaza din savoarea meniurilor interbelice. Dorim sa cream o atmosfera care sa ii imbie sa revina de fiecare data cu placere, a declarat domnul Marian Dumitru, owner-ul Premier Group.
Intr-un cadru relaxant, dar si festiv, personalitati din mai multe domenii, reprezentanti mass-media, clienti si parteneri, au participat la petrecerea de redeschidere a Palatului Odeon sub noul brand Imperial Glamour.
Oaspetii au testat mostre de bucatarie traditionala in reinterpretarea gourmet a Chef-ului Cristian Oprea, delectandu-se cu preparate delicioase si degustand vinuri alese. Atmosfera de sarbatoare a fost intretinuta de muzica inconfundabila a Tarafului Cleante. Invitatii s-au bucurat de ospitalitatea acestui loc unic in Bucuresti, loc care pastreaza atmosfera incarcata de traditie si istorie a Micului Paris.
Clientii sunt in cautarea unei experiente unice si dezirabile prin testarea gastronomiei ridicate la rangul de arta. Provocarea noastra va fi sa cream melanjul perfect intre arhitectura, istorie si gastronomie traditionala fina si sa il oferim celor care ne trec pragul, spune domnul Andrei Trufas, Director General Palatul Odeon Imperial Glamour.
Palatul Odeon Imperial Glamour isi asteapta oaspetii cu o atmosfera ce imbie la tihna si contemplare in fiecare zi intre orele 11-02.
Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati la +40 737388365; [email protected].