FagureleCuMiere.ro are un stand in cadrul Food Revolution ce se desfasoara in acest week-end la Gradina Verona.
Dan Capitanu, cel care conduce aceasta afacere, alaturi de sotia sa, Maria, ne asigura de faptul ca magazinul online al sau si al sotiei, de miere si produse apicole, ofera:
- diverse sorturi de miere naturala: de salcam, de tei, de rapita, de coriandru, de floarea soarelui, poliflora, de mana, de mai, de balta, de amorpha; polen crud si uscat, pastura; propolis brut, tincturi de propolis de concentratii 30% si 50%, extract de propolis 70%; laptisor de matca si apilarnil; diverse energizante apicole ce pot contine o parte sau toata gama de produse mai sus mentionate; fagure cu miere si capacele de fagure; sirop de catina; otet de mere cu miere; ceara si lumanari cu fitil propolizat executate manual; amestecuri cu miere si catina, ghimbir, nuca sau scortisoara; cadouri surpriza si oferte speciale.
Pe blogul lor puteti citi proprietatile, beneficiile si recomandarile produselor apicole.
La acest targ avem faguri, capaceala, renumita miere de balta, iar saptamana viitoare vom avea miere de rapita si miere de salcam. De anul trecut am avut mierea de balta, de tei argintiu si inca 3 - 4 sortimente. Ne adresam celor care vor sa manance sanatos si promovam mierea vie, bruta si raw, neprelucrata termic, ne-a spus Dan Capitanu de la FagureleCuMiere.ro.
Livrarea produselor se face personal gratuit in Bucuresti, iar in tara prin curier, in termen de 1-5 zile lucratoare, de la receptionarea comenzii.
https://www.facebook.com/fagurelecumiere.ro/?fref=ts