In perioada 26-28 Mai 2017 la hotelul Parliament (str. Izvor, nr.106, sector 5) va avea loc cursul Oanei Sorescu - Tehnici de eliberare emotionala. Oana Sorescu este primul trainer acreditat din Romania, certificat in Tehnicile de Eliberare Emotionala si specialist in Reprogramarea Matricei Mentale, prin Academia lui Karl Dawson, creatorul tehnicii Matrix Reimprinting si unul dintre cei 29 Master EFT din lume.
In cadrul evenimentului, Oana va discuta despre tehnici de eliberare emotionala in cazul dezechilibrelor emotionale, anxietatii, fricii, fobiilor, durerilor de cap, spate, migrene, abuzuri emotionale si controlul dependentelor alimentare.
Tehnicile de Eliberare Emotionala (EFT) reprezinta o combinatie intre acupresura chineza si psihologia moderna, un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple niveluri: mental, emotional si fizic. Sunt o noua cale de abordare a sanatatii, una dintre cele mai revolutionare descoperiri din domeniul psihologiei si medicinii din ultimul secol.
Atunci cand experimentam o stare emotionala negativa, de manie,  suparare sau teama, creierul intra in stare de alerta, ne spune trainerul Oana Sorescu.
EFT se bazeaza pe premiza ca Orice emotie negativa este cauzata de o perturbare a sistemului energetic al corpului. De aceea, EFT consta in stimularea unor anumite puncte de pe meridianele energetice ale corpului (ca in acupunctura) in timp ce rostim propozitii si cuvinte specifice pentru emotia de care vrem sa ne eliberam.
Cauza tuturor emotiilor negative este existenta unei intreruperi in circuitul energetic al corpului (Gary Craig, fondatorul EFT).
Metoda EFT este usor de invatat, se poate face oriunde si adesea rezultatele sunt imediate. Ea este aplicata si lucreaza pentru oameni de toate varstele.
In cadrul cursului, veti primi argumentele stiintifice ale faptului ca nu genele va controleaza viata, ci perceptiile asupra mediului intern si extern printr-o scurta introducere in Epigenetica - biologia perceptiei si veti afla modalitati de eliminare a barierelor autoimpuse si a convingerilor limitative.
EFT da rezultate in cazul urmatoarelor situatii:
- Dezechilibre emotionale (frica, furie, frustrare, tristete, gelozie, vinovatie, rusine, ura, dispret etc.);
- Anxietate/ panica / frici / fobii (vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc);
- Dureri fizice (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, picioare, dureri generale etc);
- Afectiuni (migrene, probleme de vedere, alergii, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, problem urinare, sindrom de oboseala cronica).
- Traume, abuzuri emotionale - probleme feminine, depresii - probleme pediatrice;
Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri, tigari, alcool, droguri);
Ce veti afla si experimenta in cadrul acestiu curs:
- Veti invata Tehnicile de baza de eliberare emotionala-EFT.
- Legatura dintre meridianele energetice si emotii.
- Pe ce situatii, emotii, sentimente functioneaza EFT.
- Stiinta din spatele tehnicii. Veti afla de ce functioneaza EFT
- Care sunt punctele din EFT.
- Care sunt pasii de urmat in aceasta tehnica.
- Cum se aplica EFT pentru orice situatie.
- Veti aplica metoda EFT pe probleme specifice din viata voastra.
- Veti invata sa fiti practician si sa lucrati cu alte persoane ca ghid-terapeut
Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult aceste tehnici, cursul de nivel 1 si 2 va fi urmat de cursul de nivel 3 pentru practicieni avansati (luna iunie) si de Cursul Matrix Reimprinting, care vor avea loc in toamna acestui an la Bucuresti, si va fi sustinut de insusi Karl Dawson, inventatorul tehnicii Matrix Reimprinting in perioada octombrie-noiembrie 2017.
In urma celor 3 zile intensive de curs veti primi o diploma de participare, ulterior veti da un examen, veti prezenta 5 studii de caz si 3 ore de training cu Oana Sorescu in urma carora veti avea Diploma de Practician nivel 1-2 EFT data de Academia lui Karl Dawson, inventatorul tehnicii Matrix Reimprinting.
Cursul are urmatoarele tarife: 1530 ron. Oferta early bird pentru plata pana la 19 mai si 2250 ron pentru plata dupa 19 mai.
Mai multe detalii pe : http://eft-mr.ro/event/curs-eft-nivel-12-bucuresti/