ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164).
In dulcele targ al Bucurestilor, in zilele incinse de la inceputul verii, cand aerul fierbinte incepe sa se prelinga pe strazi si dorul de umbra se strecoara usor in inimile jupanilor, in gradina verde, racoroasa si tihnita de pe Barbu Vacarescu, se va intinde mare ospat, unde un pahar de vin ales, o mancare bine mestesugita si o muzichie fara pereche te vor face sa simti ca viata te rasfata.
Toate cele de mai sus se vor gasi la ZAIAFEST, primul festival de vinuri si mancaruri alese, un adevarat ospat la iarba verde, in mijlocul Bucurestilor.

Conceptul Zaiafest

Romania are o oferta bogata cand vine vorba de podgorii intinse si crame, in care sunt stocate adevarate comori pentru iubitorii de vin.
Cele mai cunoscute sunt cramele mari, dar in ultima perioada, din ce in ce mai multe crame mici au inceput sa fie vizibile si sa inceapa sa fie cunoscute de catre publicul larg.
Mixtopia - Live Pro Events (organizatorii Burgerfest si Bucharest Craft Beer Festival) si-a propus sa sprijine dezvoltarea acestui segment, prin urmare in cadrul ZAIAFEST vor fi promovate cramele romanesti mici, sustinute de mancaruri gustoase, alese pe spranceana, pentru a complimenta vinul de calitate.

ZAIAFEST va insemna:

- Selectie dintre cele mai bune crame romanesti mici;
- Cele mai in voga restaurante si food truck-uri;
- Muzici dichisite, care mai de care, cantate live sau date din butoane.
Toate acestea contopite in trei zile la iarba verde, la Verde Stop, spatiu deja bine cunoscut si indragit de iubitorii de evenimente alternative din Bucuresti.
Accesul la ZAIAFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 19 mai, abonamentele vor avea pretul promotional de 39 de lei.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
ZAIAFEST este un eveniment organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events.
Powered by Radio Guerrilla
Facebook: https://www.facebook.com/Zaiafest/
RSPV: https://www.facebook.com/events/294436847664338/