Dupa sarbatorile Pascale ne gandim la detox si la un stil de viata sanatos. De curand, Carmen Bruma si buna ei prietena Adina Halas, pasionate de sport si alimentatie sanatoasa au descoperit la doar 40 de km de Bucuresti - Youness Clinic, (www.younessclinic.ro) un centru de detox si wellness. Cele doua vedete si-au oferit un weekend doar pentru rasfat cu masaje si relaxare prin plimbari in natura, chiar in padurea ce inconjoara clinica.
Carmen a avut parte si de o surpriza din partea gazdelor. Pentru a se simti ca acasa, i-au preparat cateva dintre retetele de pe blogul ei.
A fost o surpriza frumoasa. Pe langa hrana sanatoasa, ne-am rasfatat cu masaje cu miere si plimbari prin padure care ne-au reincarcat bateriile. Medicul Stefan Stangaciu, presedinte onorific al Youness Clinic, medic atestat in acupunctura, api-fito-aroma terapie, formator in apiterapie si autor de carti de specialitate in mai multe limbi, ne-a dezvaluit cateva dintre multiplele beneficii ale produselor stupului pentru combaterea oboselii fizice si psihice, a marturisit Carmen Bruma.

Cu siguranta vom repeta experienta

Adina Halas s-a declarat si ea incantata de zilele petrecute la clinica.
Ma bucur foarte tare ca am putut petrece cateva zile cu prietena mea. Chiar daca avem familii, e important si sa avem timp pentru noi, pentru a ne incarca bateriile. A fost un weekend relaxant si cu siguranta vom repeta experienta, ne-a spus si Adina Halas.
Clinica este dotata cu 36 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament si cabinete medicale. Exista sali dedicate terapiei, tehnicilor de respiratie, relaxare si altor proceduri de tratament, piscina, sauna umeda (cu inhalari de propolis, polen, miere si uleiuri esentiale), sauna uscata, jacuzzi si sali de masaj. Un alt beneficiu sunt cei 10.000 mp de teren in padure destinat exclusiv relaxarii si plimbarilor in natura.