Berbec (21 martie - 20 aprilie): Va afla ceva foarte important care ii va marca sau schimba viata. O veste sau o instintare foarte importanta.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Este o saptamana care simbolizeaza fertilitate si belsug. Se anunta implinirea tuturor dorinteler.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Inca sunt intr-o nebuloasa. Au o multime de necunoscute si vor trebui sa le rezolve cu ajutorul divin.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Vor gasi rezolvari la toate problemele lor. Profitati de ocazii si rezolvati-va problemele discutand cu cei din jur.

Leu (23 iulie - 22 august): Este pe cai mari. Va primi cadouri, sume de bani importante si vesti bune. Toate beneficiile sunt pentru Lei in aceasta saptamana.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Devin mai nerabdatoare si sunt sfatuite sa aiba mai multa rabdare si totul se va rezolva asa cum isi doresc.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Sa lase in urma gijile, spaimele si fricile si sa se pregateasca pentru o perioada mai buna.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Schimbari foarte importante se vor produce in curand in viata Scorpionilor.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Trebuie sa isi pregateasca bagajele pentru o saptamana plina de calatorii.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Acesti nativi trebuie sa schimbe modul de abordare a problemelor care il intereseaza. Doar asa rezultatele dorite vor incepe sa apara.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Trebuie sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Vor urma zile cu multe anunturi, mesaje si comunicari. Trebuie sa fie pregatiti sa receptioneze un mesaj important.

Sursa: huff.ro