- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! Iisus isi da cu pumnii in cap.
- Pasti cu Ghita. Dacat!
- Ma, eu nu cred ca e de bine. Ghita apare, Kovesi NU dispare!
- Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. Cu buletinul lui, presupun. Merge sistemul de supraveghere Schengen! Sa stam linistiti: teroristii n-au nicio sansa!
- Tudorel Toader, acest Agamita Dandanache al Justitiei romanesti.
- Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: Romania.
- Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. Generalul Izmenelor, o izmana in pragul bulaului, apara interesul national. Statul roman si elitele lui urat mirositoare.
- Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi. Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
- Ca balamucul sa fie complet, un test nuclear in Coreea de Nord ne trebuie.
- Tefelistii au organizat un comitet de intampinare a lui Iisus in Piata Victoriei, sambata seara. Mai sunt minuni in ziua de azi! Totul e sa nu strige Ciolos a inviat! Nu de altceva, dar s-ar putea sa moara de ciuda Mucusor Dan. Si-ar fi pacat. Noi de cine ne mai radem?
- Inteligentele arme americane lovesc din nou. In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. Din motive de barbi identice. Recunoasterea faciala mai are de facut unele progrese.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. Ce dracu facem, ca nu avem spitale pe cat de multi sunt pe lista.
- In Romania, ne sugereaza bogatii, e nevoie de un impozit unic pe venit: indiferent de cat castigi, platesti doar 10% din salariul minim pe economie. Impozitul cu valoare unica. Cica sa-i stimulam pe aia care muncesc mai mult, si castiga mai mult. Etica si echitatea capitalista, tovarasi!
- Mi se pare mie, sau USR este obiectul unei preluari ostile? Cine a dat ordinul: SIE, sau SRI?
- Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post: Trebuie sa fim foarte atenti cu legea asta noua, cu impozitul pe gospodarie, pentru ca impozitele au sa ajunga la 50% din venituri! Doamne, ce jeguri! Au inceput campania de denigrare la sat! Vin perceptorii si va iau tot! Va numara ouale! Va impoziteaza mielul taiat!
- NN, companie olandeza. Guvernul Grindeanu, pa curvete olandeze. NN, scandal cu nationalizarea pensiilor private. Razbunarea, arma olandezului.
- Nicio lege a raspunderii magistratilor nu-i va face oameni pe judecatori si procurori. Ne iluzionam. Asta tine de educatie, de sensibilitate sociala, de cultura umanista, in primul rand. Cand ura fata de aproapele tau este dominanta in societate, la ce va asteptati din partea lor? Sa judece obiectiv? Sa respecte omul, chiar daca a gresit? Nicio speranta in acest sens.
- Mai adaug un nume pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni: Monica Macovei.
- O zi aiurea, intr-o tara aiurea. Raiul, bre!
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. Ei, si? Pateste cineva ceva? Care sunt consecintele acestei demonstratii? Ii vedeti pe Basescu si gasca la mititica? Pe aia de la SRI, in frunte cu Maior si cu Coldea, plus trepadusii din dotare? Pe Kovesi? Pe Oprea si pe alti politicieni, complici la frauda? Ce se intampla cu toate hartoagele semnate de Basescu? Cu deciziile de politica interna si externa? Le denuntam? Ma gandesc la celebrul MTO, printre altele. Lista de intrebari, si de probleme, constitutionale si legale, e lunga. Sa nu-mi spuneti ca macar se vor lua masuri ca situatia sa nu se mai repete. Dati-mi voie sa fac pe mine de ras! Ce masuri sa iei, cand cancerul serviciilor a cuprins intreg statul, si odata cu el, a imbolnavit si societatea? Si apoi, ii pasa cuiva cu adevarat de dezvaluirile despre fraudarea alegerilor? Protesteaza cineva? Si atunci? Sa fim sanatosi!
- Acum, daca n-o sa ajunga rege la GB, Charles se multumeste sa fie si print de Transilvania.
- Ba, uite si o veste buna: Tony Poptamas n-a dat coltul! Ura!
- Evident, sulele alea digitale, care vaneaza stiri false, tac. Cum tac si aceia care trebuie sa sanctioneze astfel de derapaje. In fond, Predoiu a incalcat legea, oferind stiri false in spatiul public, el fiind parlamentar. Nici macar nu se poate folosi de scuza declaratiei politice. Nu despre asta este vorba in povestea cu nationalizarea pensiilor private. Este vorba despre un adevarat razboi informational. Care provoaca daune tuturor. Iar cele 3 jeguri: boul de la NN, care scrie scrisori celor carora le administreaza banii, fara sa verifice veridicitatea spuselor lui Predoiu, boul de la BCR Pensii, si Hostiuc, idiotul de la ZF, care pune de la el la postarea individului de la BCR, trebuie sa si-o ia. Dar cine s-o faca?
- Cum va spuneam, procurorii primesc acum morman. Legea salarizarii trece duios.
- Gotiu, la A3. Adoarme in direct?
- Monstruos! 900 de initiative legislative in 3 luni! 10 pe zi calendaristica! Si cica parlamentarii nu muncesc! 900! Voi realizati absurdul cifrei? Chiar are nevoie Romania de potopul asta de legi? Ce e asta: fabrica de legi? Noi legiferam, nu gandim! Doamne, ce tara de nebuni!
- Sigur ca da! Hitler a fost un mielusel! Iar aia din lagarele de concentrare n-au fost gazati. Razboi fiind, si cam inghesuiti, ratiile de fasole au fost cam mari, se pare. Se intampla, ghinion! Doamne! Mai e cineva zdravan la cap la carma lumii asteia?
- Pilonul doi de pensii nu este PRIVAT. Este administrat privat! Adica li s-au dat unor smecheri banii viitorilor pensionari, care cotizeaza la sistemul public, sa faca ce vor ei, smecherii, cu banii. Si acum smecherii se plang ca statul ar vrea sa nationalizeze pensiile private. Nu vrea. Ar fi bine sa vrea. Dar e fricos.
- Stiu, stiu, ma repet: tara de cretini! Au venit niste jigodii si au zis ca impozitul progresiv e rau. Drept pentru care toate gunoaiele - analisti economici - s-au repezit in haita: se renunta la cota unica de impozitare! Face Olguta cota zero pentru salariile de pana la 2000 de lei, si 10% pana la 4000 de lei! Comunistii dracului! Huoooooo!
- Las la o parte faptul ca asta este sistem regresiv, pana la urma, cota maxima ramanand 16%. Pe noi trebuie sa ne ia grija doar de bunastarea bogatilor? Trebuie sa le plang de mila alora cu Rolls-Royce, care nu vor mai avea ce fura din bani publici? Mariri de salarii, nu. Desi patronii au primit, in guvernarea asa-zis comunista a PSD cadouri fiscale consistente, de miliarde de euro. Reduceri de taxe si impozite, nu. Atunci, ce? Sa vina dreapta, sa taie salarii si sa mareasca taxe si impozite, ca sa fie bani de praduit pentru prietenii politici? Mai e cineva zdravan la cap in tara asta?
- Poate n-ati inteles: fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. Pana la ultimul amanunt. Evident, grosul voturilor lipsa pentru basescu trebuia sa vina din strainatate. Trecem. Sondajele de opinie ii incurcau, trebuia gasita o explicatie. Si s-a inventat incidentul Vantu. Vantu era demonul de serviciu in epoca, omul rau, dusmanul de clasa. Evident, toti cei care participau la masluirea rezultatului stiau ca 3 sau 4 zile nu sunt suficiente pentru formarea unei decizii de vot, mai ales in turul 2, cand votantii celor iesiti din cursa isi baga picioarele in urne. Dar aveau nevoie de ceva. Si au avut ceva, o explicatie inghitibila, pentru bizonul mediu romanesc.
- Asa ceva nu este posibil fara forta unui serviciu secret in spate. Vi se pare ca analistii/strategii loco de campanie sunt niste genii? Haida-de! Totul a fost o comedie sinistra, mimarea democratiei. Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014. Acum masinariei i-au sarit cateva rotite. Pana in 2019 face rost de altele, si e ca noua.
- Deci Kovesi se duce, in calitate de reclamant, intr-un proces civil, cu naucii de la A3, folosind masina de serviciu si paza oferita de SPP? Era o problema strict personala. Nu stiam ca ea este tratata la fel cu presedintele Romaniei, premierul si sefii celor 2 Camere ale Parlamentului. Asta nu e abuz de putere? Abuz in serviciu? Foloase necuvenite? Ca si Generalul Izmenelor, si fostul Procuror General al Romaniei si-au luat-o in freza pentru lucruri asemanatoare. Sau daca e sub 5% din totalul deplasarilor madamei nu se pune? Ce sila-mi este de tembela asta si de ipocrizia pupincuristilor de serviciu!
- Sa nu discutam despre adevaratele probleme ale Romaniei, ca e rau de urat!
- Pentru Mandruta: Barabas n-a fost hot, ci un falnic luptator pentru libertate, din specia #rezist!
- Copii ai durerii! Sedeti mumos in fata tastaturilor voastre, ca nu se va intampla nimic! Oricate probe despre fraudarea alegerilor din 2009 au sa apara, nimeni nu va raspunde pentru cele intamplate atunci. Cel mult sistemul va suci gatul catorva dintre cei pe care i-a pus dracu sa vorbeasca. Si gata! Repostez textul SECURITATEA SI-A LUAT TARA INAPOI, scris cu vreun an si jumatate in urma. Unii l-ati citit, altii il citesc acum. De atunci nu s-a schimbat nimic, desi au avut loc niste alegeri, cu patru luni in urma. Sistemul a reactionat violent la aflarea rezultatelor, si ne-a demonstrat repede ca voi votati ce vreti, de guvernat guverneaza cine vrem noi, cum vrem noi! Si asa ne-am pricopsit cu Tudorel Toader ministru la Justitie. Cu Haineala secretar de stat oriunde. Iar Kovesi si Tractoristul sunt mai agresivi ca oricand. Faptul ca nu mai e Coldea nu inseamna mare lucru. A plecat el, a ramas gasca lui, dar mai ales au ramas mecanismele prin intermediul carora exercita puterea. Si ele functioneaza ca unse. Bine, pa! Sclavie fericita!
- Indubitabil Dana Grecu e cap de lista, cand o fi sa rebotezam spitalele de nebuni!
- In sistem a inceput paruiala intre basistii basisti si basistii iohannisti.
- Kovesi ascunde urmele crimelor si lichideaza martorii, sau cum?
- In general lucrurile bune pentru tara se fac noaptea, ca hotii!
- Ba, si la americani e pe baza de greaua mostenire: CBO reported that the federal budget deficit rose $63 billion in the first half of fiscal 2017 to $522 billion from a year earlier. But here's the especially bad omen: Net interest payments rose $7 billion, or 30%, in March from a year earlier. The increases reflect the growing debt but in particular the Federal Reserve's decision to raise interest rates after years of near-zero rates.N Apai, dragilor, daca astia nu mor la un deficit bugetar de 522 de miliarde de coco, n-o sa moara nici Romania daca o sa creasca deficitul cu 0,1% din PIB. Sigur, PIB ul nostru e cam o treime din deficitul lor, dar ce conteaza? Noi sa fim sanatosi! Ca in ziua de azi banu e doar un sir de biti in burta unui calculator.
- PNL da asaltul asupra puterii cu mortii-vii din dotare, gen Catarama. Busoi, de!
- La A3 e stafia lui Catarama? Doamne fereste si apara!
- Azi noapte, in nordul Frantei, a fost incendiata si distrusa o tabara de refugiati. Tabara avea peste 300 de mici cabane din lemn. Totul a pornit de la o rafuiala sangeroasa intre kurzi si afgani. Dupa asta refugiatii vor fi tot mai iubiti in Franta. Mai ales Marine le Pen le va face bezele.
- Daca tot gratiaza unii un curcan, eu zic ca Jiji ar putea da nastere unei noi frumoase traditii: sa gratieze un miel. Sa papam stufat cu soia!
- Un iepure de decor e, oriunde in lume, un iepure de decor. La fel si un ou incondeiat, sau un Mos Craciun. Numai la noi sunt o problema de viata si de moarte, si un motiv de Jos cutare!
- Romania anti-corupta e mai corupta decat Romania corupta.
- Campanie de demonizare: PSD este partidul Brutus. Unde fiecare zi este o noapte a cutitelor lungi. Bine jucat, Anaconda! Da-le si lui Andronic, si lui Gusa, si cenaclului de la iRealitatea, prime de merit. Ca le merita!
- Sa nu uit sa-l pun pe Oreste pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni.
- Deci in 2009 Ion Iliescu a fraudat alegerile, in favoarea lui Basescu. Bravo, Gusa! Insolventa scoate tot ce ai mai bun in tine!
- Daca Lulutza nu e, nimic nu e! Pe teve!
- Care va sa zica, caracterul il strica pe Tudorel. De ce nu ma mir?
- Acum, daca ii facem statuie lui Reagan, sa-i facem si lui Zelea-Codreanu. Ca si el a fost anti-comunist.
- Asa, Dragnea! Te-a pus dracu sa nu le triplezi salariile securistilor? La puscarie!
- Ba, Costine! Din ce bani ti-ai cumparat BMW X 5?!
- Du-te-n aia a ma-tii, Dumitru Costin! Gunoi nenorocit!
- Nu stiu de ce mi se plimba prin scafarlie o banuiala: afacerea atacului chimic din Siria, respectiv raspunsul SUA, cu rachete de croaziera, nu este de uz extern, ci de uz intern, o rafuiala a lui Trump cu echipa lui Obama. Ca si la Washington e o paruiala, mama-mama! Si e pe baza de greaua mostenire! N-au verificat, maica, daca Assad a dat toate armele chimice! S-au lasat fraieriti de Putin! Si uite asa toata lumea are probleme cu Cracanel, nu doar Trumpisorul. Ce-mi place!
- Nea Guvernatoru Deltei sa-i amendeze pe Dragnea si pe Grindeanu. N-au pupat stiuca.
- Hrebenciuc achitat. Nu ma mir. Ordinul sistemului a fost clar: orice persoana care are habar de ce inseamna politica, si devine o piedica in calea lui, trebuie lichidat. Daca va uitati la Turcan, Busoi Mucusor, si altii ca ei, care conduc acum partide parlamentare, intelegeti despre ce e vorba.
- Daca voi ii intelegeti pe liberali, sunteti genii! Dupa ce injura alianta PSD-ALDE pentru ca mareste prea mult salariile bugetarilor, costul pe 4 ani al maririlor fiind de 32 de miliarde de lei, liberalii propun un cost de 56 de miliarde. Tot pe 4 ani. Deci daca pesedistii nu pot cu 32 de miliarde, ca se duce dracului economia, liberalii pot cu 56 de miliarde, si economia infloreste. Ce bea Citu, fratilor? Sau ce fumeaza? Ca doar n-o fi facand calcule madam Curcan.
- Statul lor urineaza cu bolta pe statul nostru, al cetatenilor. Asta e! Pace!
- Ma, imi cer iertare curcilor! Turcan are mai putina minte ca ele.
- Nu stiu cat de bun presedinte ar fi fost Geoana. Stiu insa ca victoria in alegerile prezidentiale din 2009 i-a fost furata. De aceleasi personaje sinistre, gen Kovesi, Coldea, Basescu si compania. Personaje care l-au facut presedinte si pe Iohannis. Alte alegeri furate. Cine era purtatorul de cuvant al campaniei lui Geoana? Ponta! Cine a pierdut alegerile prezidentiale din 2014? Acelasi Ponta! Personajul are de dat multe, multe, explicatii. Sistemul s-a folosit de el in anii astia. In 2009 sigur. Dupa care a primit un sut in cur, si acum bate la usa puscariei. Probabil ca dupa fapta, si rasplata.
- Jurnalisti romani, platiti gras de stapanii lor, cu bani obtinuti din acte de coruptie, stigmatizeaza saracia cu o consecventa demna de o cauza mai buna. Altminteri e frumos sa strigi, cu burta plina si contul dolofan, Coruptia ucide! Da, ii ucide pe saraci, ca de la gura lor au fost luati banii cu care le sunt platite injuraturile la adresa nenorocitilor alora. Mizeria morala a liderilor de opinie, in toata splendoarea ei.
- Ca mi-am amintit: statuia aia tembela, din fata TNB, Caruta cu paiate, se cere mutata pe ce maidan plin cu balarii gasim in Bucuresti. Si-i putem spune Starea natiunii. Oricum nu acolo unde e acum este locul ei.