Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/). Pentru prima data, s-au alaturat concursului partenerii Carrefour, Gasca Zurli.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani, Galati, Targu Jiu, Timisoara si Piatra Neamt.
Ne bucuram sa prezentam castigatorii celei de-a 31-a editii a Concursului de Desene, cu ocazia sarbatorilor de Paste, si sa ne intalnim din nou cu micii artisti talentati. Pentru prima data, ii avem alaturi de noi si pe cei de la Gasca Zurli, iar cei mici au fost invitati sa deseneze personajele preferate din aceasta trupa.
Desenele lor pot fi vizualizate atat direct in magazinele noastre din tara, cat si in varianta online, pe site-ul concursului de desene, https://carrefour.ro/concurs-desene/.
La aceasta editie, avem o tematica plina de culoare. Si in acest an, concursul s-a desfasurat si online, iar plansa de desen a putut fi inscrisa in concurs direct de pe site-ul dedicat, fara a fi necesara imprimarea acesteia, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, DinamicaComerciala & Pricing Carrefour Romania.
Premiul cel mare al concursului in scoli este oferit de Carrefour si consta in 19 excursii la parcul de distractii Shreck's Adventure din Londra, unde copii vor avea ocazia sa petreaca o experienta unica alaturi de cele mai indragite personaje din desenele lor animate preferate.
Astfel, 19 elevi norocosi, din orasele in care Carrefour are hipermarketuri, impreuna cu familiile lor, se vor distra timp de un weekend alaturi de personajele lor preferate.
Pentru elevii care participa la concursul din scoli, premiile, prin tragere la sorti, sunt urmatoarele:
Premiul I - 19 excursii de un weekend, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Shreck's Adventure din Londra;
Premiul II - 19 laptopuri (1 premiu/oras);
Premiul III - 32 de biciclete (1 premiu/magazin);
Mentiuni clasele V-VIII - 32 de tablete (1 premiu/magazin);
Mentiuni clasele 0-IV - 32 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);
Mentiuni speciale - 320 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
Premii colective - 3200 de premii pentru fiecare hipermarket participant (100 de premii/hipermarket);
Cu peste 1000 de planse inscrise, in concursul online se ofera prin tragere la sorti urmatoarele premii, pentru primele 3 locuri:
Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD
Locul 2 - Apple iPad Pro, Wifi, 16 Gb, culoarea negru
Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru
Plansele care nu vor fi castigatoarele marilor premii ale concursului online, vor avea sansa de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON, valabile in toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numarul de voturi acumulat.
Lista castigatorilor va putea fi consultata pe site-ul Carrefour Romania:www.carrefour.ro.
Mai multe informatii, atat despre regulamentul concursului traditional si online, cat si pasii de inscriere sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/.
Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Beiersdorf, Colgate Palmolive, DHS Distribution, RTC, Haribo si Savcom.